Mister educidat, totul este OFICIAL. Vezi cum arată „Carla’s Dreams” fără mască şi cine este în realitate

A creat isterie în muzică şi are milioane de vizualizări pe YouTube la fiecare piesă lansată, dar vrea să rămână un simplu necunoscut. Liderul proiectului Carla’s Dreams a fost însă deconspirat.

29 ian. 2016, 17:57

În doar cateva zile, piesa „Sub Pielea Mea” a strâns peste 4.300.000 de vizualizări.

S-au lansat în 2012, însă nimeni nu le-a văzut adevărata faţă. Solistul, dar şi ceilalţi membri ai trupei Carla’s Dreams, cântă cu feţele pictate, cu ochelari şi cu o glugă generoasă pe cap. Presa de peste Prut le-a ştirbit însă secretul şi a dezvăluit identitatea solistului.

E vorba despre Andrei Ţăruş, fost membru al trupei „In Quadro”, născut pe 25 octombrie 1984, în oraşul Slobozia din Republica Moldova. Cel care a scos hit-uri pe bandă rulantă cu Inna, Loredana Groza şi Delia a absolvit Facultatea de Drept Public din Chişinău şi este căsătorit cu Nelea Motricală, o prosperă femeie de afaceri.

„Anonimatul nu a fost de fapt o opţiune, a fost unica metodă să ne păstrăm identitatea sau, mai bine zis, să limităm expunerea personală pentru a micşora nivelul de influenţă din exterior”, declarau băieţii într-un interviu pentru loto.md.

Carla’s Dreams s-a lansat în România în 2013, alături de Inna, cu piesa „P.O.H.U.I.”, ca mai apoi să cânte cu Loredana „Lumea mea”, iar anul trecut cu Delia, lansând piesele, „Cum ne noi” şi „Da, mamă”.

Vezi: La ce s-au uitat românii pe YouTube în 2015. NoapteaTârziuRo, Delia şi Carla’s Dreams – lideri detaşaţi la vizualizări


Săptămâna și hitul pentru Carla’s Dreams. Record de vizualizări în 3 ore

Veniți din Republica Moldova, băieții au păstrat misterul nu doar asupra identității lor, ci și a rețetei succesului pe care o folosesc la fiecare hit. Versuri pline de substanță și sensibilitate și o linie melodică „la sentiment”, acestea sunt ingredientele piesei „Unde”, care are deja tot ce-i trebuie pentru a răsuna peste tot.

Lansarea melodiei a fost o surpriză pentru toți fanii, mai ales că nimeni nu se aștepta ca atât de curând de la „Acele”, băieții să scoată un alt hit. În doar trei ore de la publicarea pe YouTube, „Unde” a strâns peste 125.000 de vizualizări și „amenință” deja numărul strâns de piesa anterioară. „Acele „are în 11 zile de la lansare aproape 8 milioane de vizualizări.