Moarte groaznică la hotelul SRI din staţiunea Olimp. Un muncitor a căzut de pe o schelă direct într-un ţăruş metalic VIDEO

Un bărbat de 48 de ani care făcea lucrări de reabilitare la un hotel din Olimp a murit, luni, după ce a căzut de pe o schelă, de la aproximativ patru metri, într-un ţăruş metalic.

03 sept. 2018, 10:34
Moarte groaznică la hotelul SRI din staţiunea Olimp. Un muncitor a căzut de pe o schelă direct într-un ţăruş metalic VIDEO

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Constanţa, oamenii legii au fost anunţaţi că o persoană şi-a pierdut viaţa în staţiunea Olimp, într-un accident de muncă, scrie news.ro.

Citeşte şi Accident mortal în Hunedoara. Un motociclist a murit pe loc

Astfel, un bărbat de 48 de ani care făcea lucrări la un hotel din Olimp aflat în reabilitarea căzut de pe o schelă, de la o înălţime de aproximativ patru metri, într-un ţăruş metalic. Cadrele medicale chemate la faţa locului au constatat decesul bărbatului.

Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă în acest caz. De asemenea, inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă au început verificări.

Accidentul mortal de muncă a avut loc la hotelul Crișana, hotel care este deținut de Serviciul Român de Informații (SRI), potrivit replicaonline.ro.