Dan Voiculescu: Am făcut azi o sesizare pentru a se face o anchetă la DNA. Această instituţie nu e Dumnezeu

Dan Voiculescu a declarat că se află în faţa publicului în calitate de adversar al preşedintelui Traian Băsescu. Acesta a spus că lupta sa politică a început în 2007.

RomaniaTV.net
29 apr. 2014, 11:13
Dan Voiculescu: Am făcut azi o sesizare pentru a se face o anchetă la DNA. Această instituţie nu e Dumnezeu

„Sunt în faţa dvs în calitate de adversar politic consecvent al lui Băsescu Traian. Lângă mine e domnul profesor Mateuţ, unul din cei ce se ocupă de dosarul Telepatia. Din 2007, de când am sesizat atitudinea păguboasă pentru români a lui Traian, s-a realizat o comisie parlamentară, care l-a şi suspendat. De atunci a început lupta dintre noi. El a avut mulţi adversari politici, cu mine i-a fost greu, mai are de luptat. Ce-mi pare mie rău este că această bătălie a mea a antrenat suferinţe pentru oameni care nu au nicio vină. Mă refer la profesori universitari, cum e preşedintele Academiei de Ştiinţe Agricole, care sunt victime colaterale ale disputei mele cu Traian. Sau cum e Petru Constantin, care are 82 de ani. Mai nou, văd că judecătorii nu ştiu cum să fugă de dosarul meu. Dacă nu reuşesc să fugă, sunt prinşi în coincidenţe care nu au nicio explicaţie”, a spus Voiculescu.

De asemenea, el a declarat că nu-l cunoaşte pe judecătorul Radu Mateuţ şi că nu are prieteni care-l cunosc pe acesta. În plus, Voiculescu a mai spus că a făcut o sesizare la Parchetul General pentru ca procurorul general să facă o anchetă la DNA.

„Vreau să vă spun că nu-l cunosc pe judecătorul Mustaţă, nu am prieteni care-l cunosc. Din nou, un nou judecător chemat să judece dosarul Voiculescu e chemat pentru un lucru. Vreau să vă spun că am întreprins următoarele acţiuni. Am semnat azi o sesizare la Parchetul General prin care l-am rugat pe domnul procurior general să facă o anchetă la DNA. Acest DNA nu e Dumnezeu e pe pământ, trebuie anchetată dacă face şantaj. Această sesizare are trei direcţii: cine a decis această formă de aducere în forţăa judecătorului Mustaţă la DNA, ce a impus această aducere. A doua ar fi dacă cumva e vorba de un şantaj la adresa judecătului legat de Voiculescu şi de  dosarul Telepatia. Dacă DNA face şantaj la adresa judecătorilor, atunci e foarte grav. Şi ultimul, dacă cei care au organizat această acţiune împotriva judecătorului constituie un grup infracţional organizat” a afirmat Voicuescu.

Mai mult, el a spus că dacă această acţiune nu dă rezultate, va face o sesizare la Parlament pentru a fi anchetat DNA.