Momente cumplite la înmormântarea Marinei Scupra, soţul ei s-a prăbușit. Ultimele aplauze pentru artista răpusă de cancer

A fost ziua despărţiţi de Marina Scupra. Artista răpusă de cancer la doar 49 de ani a fost condusă pe ultimul drum de fiul său, de soţ dar şi de prieteni.

01 aug. 2017, 12:13
Momente cumplite la înmormântarea Marinei Scupra, soţul ei s-a prăbușit. Ultimele aplauze pentru artista răpusă de cancer

Sicriul cu trupul neîsufleţit al Marinei Scupra a fost depus în capela bisericii Bălăneanu din capitală. Acolo au venit și apropiaţii artistei. Înmormântarea a avut loc la cimitirul din pantelimon. acolo, Marina a primit ultmele aplauze sub ochii împietriţi de durere ai soţului şi fiului.

Soțul Marinei Scupra n-a putut rezista până la sfârșitul ceremoniei de înmormântare. Bărbatul pe umerii căruia au apăsat toată durerea și tristețea ultimelor luni, când artista s-a luptat cu boala, a cedat în momentul în care sicriul cu trupul neînsuflețit al cântăreței era coborât în mormânt.

Claudiu Pițigoi a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a-i respecta soției sale ultima dorință, aceea de a-și trăi ultimele luni din viață discret, departe de privirile pline de compasiune ale curioșilor. Fostul mare voleibalist Claudiu Pițigoi s-a ținut tare până în ultima clipă, susținut și de fiul solistei, însă durerea a fost prea mare, iar în cimitir bărbatul a clacat.

Potrivit click.ro, soțul Marinei Scupra, un munte de om, a simțit cum îl părăsesc și ultimele puteri în momentul în care a văzut sicriul artistei coborând în mormânt și s-a prăbușit pur și simplu la pământ. Cei din jur l-au stropit imediat cu apă, evitând o tragedie. Toți s-au gândit imediat la problemele de sănătate ale fostului voleibalist, operat recent pe inimă și la coloană.

Marina Scupra a murit duminică. Solista de muzică uşoară fusese diagnosticată cu cancer în urmă cu câteva luni. Marea absentă de la înmormîntarea fost chiar fiica artistei, Antonia, din prima căsătorie. Aceasta a scris pe facbook că nu şi-a mai văzut mama de mulţi ani dar îi mulţumeşte că i-a dat viaţă.

Citeşte şi: Marina Scupra, ultima dorinţă înainte să moară. Vezi ce a făcut soţul ei pentru ea în ultimele clipe de viaţă