Momente grele pentru o vedetă din showbizul românesc: „Copilaşul cred că este mort!”

Morris şi Florina au fost în culmea fericirii la începutul lunii septembrie, după ce medicii le-au confirmat că vor avea trei bebeluşi, iar aceştia şi-au anunţat pe facebook şi admiratorii online, care au început imediat să le transmită mesaje de felicitare.

RomaniaTV.net
24 sept. 2016, 08:03

Sâmbătă, iubita a lui Morris se va duce la control deoarece este aproape cert că unul dintre bebeluşi nu mai este în viaţă, fapt care ar putea impune un avort, pentru a nu pune viaţa mamei în pericol.

„Mâine mă duc la control chiar mâine… Copilaşul cred că este mort! Dacă se dovedeşte că este aşa, nu am de ales, va trebui să iau un tratament pentru a pune punct sarcinii. Eu am avut când eram mică un accident, am fost lovită de tren şi am avut bazinul distrus, de aceea am probleme constant, iar asta îmi afectează şi posibilitatea fizică de a duce o sarcină la capăt!”, a declarat iubita lui Morris.

 

 

La ultima ecografie, medicul le-a spus că unul dintre fetuşi este mai puţin dezvoltat, aşa că urmează ca sâmbătă să meargă din nou la control. Cu toate că informaţia le dă emoţii, viitorul tătic este optimist şi spune că toţi viitorii bebeluşi sunt bine şi că sarcina decurge normal.

„Mâine mergem la medic. Totul este în regulă. Nu e nicio problemă cu sarcina în acest moment. Într-adevăr, medicul ne-a spus că unul dintre tripleţi este mai puţin dezvoltat, dar este normal la sarcinile multiple”, a declarat Morris.

Morris şi Florina sunt în culmea fericirii după ce medicii le-au confirmat că vor avea trei bebeluşi, iar aceştia şi-au anunţat pe facebook şi admiratorii online, care au început imediat să le transmită mesaje de felicitare.