Momente INCREDIBILE la mormântul Ilenei Ciuculete. Ce a facut Cornel Galeş la CIMITIR

Cornel Gales nu poate accepta ideea că jumătatea lui, Ileana Ciuculete, a murit şi s-a întors la cimitir, la locul ei de veci, a doua zi după înmormântare.

24 mart. 2017, 16:54
Momente INCREDIBILE la mormântul Ilenei Ciuculete. Ce a facut Cornel Galeş la CIMITIR

Cornel Gales este daramat de cand Ileana Ciuculete s-a stins si nu-si poate gasi linistea. Ea a fost inmormantata, sambata, la Cimitirul Straulesti din Capitala. A doua zi dupa inmormantare, duminica, Cornel Gales s-a intors la mormantul Ilenei Ciuculete.

Ce s-a întâmplat la mormântul Ilenei Ciuculete după 6 zile de la înmormântare

„Duminica, Cornel Gales a venit la mormant cu mama si baietii Ilenei. Batrana abia mergea, se misca greu si nu se putea opri in plans. N-a stat mult. Baietii au urcat-o in masina si au dus-o la ea acasa, in sat. Cornel a ramas la mormant, s-a asezat in genunchi, a plans, a aprins lumanarile, a mai aranjat florile si a platit pentru 40 de zile sa i se aprinda lumanari la mormant. Era daramat, obosit, plans, cu cearcane, slabit si palid. Sufera ingrozitor”, au spus angajatii din cimitir pentru WOWbiz.ro.

Incredibil ce s-a întâmplat la pomana Ilenei Ciuculete. „A fost o adevărată nebunie…”

La mormantul Ilenei Ciuculete au mai fost si alti fani. Mai toti s-au mirat de cat de multe flori si coroane s-au strans pe locul ei de veci. Mai toate insa incepusera sa se ofileasca, mai putin cosul cu trandafiri rosii luat de Cornel Gales.