Monica Gabor l-a înşelat pe Irinel Columbeanu cu Mr. Pink înainte de a divorţa de omul de afaceri român. Vezi dovada FOTO

Premeditare – acesta este cuvântul care ar putea sintetiza acţiunile Monicăi Gabor, în scandalul divorţului de Irinel Columbeanu!

03 mart. 2018, 08:55
Monica Gabor l-a înşelat pe Irinel Columbeanu cu Mr. Pink înainte de a divorţa de omul de afaceri român. Vezi dovada FOTO

Femeile descurcăreţe din showbiz-ul autohton sunt subiect de discuţie astăzi, la „Dosarele VIP” – emisiune difuzată începând cu ora 16.00, la Antena Stars -, aşa că, inevitabil, s-a ajuns la Monica Gabor şi fostul ei soţ, milionarul Irinel Columbeanu, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Cu ce se ocupă, de fapt, Ramona Gabor, în Dubai. Abia acum S-A AFLAT ADEVĂRUL

După o discuţie aprinsă, invitaţii lui Dan Capatos şi Cristi Brancuau lansat o ipoteză incredibilă, ce sugerează faptul că Moni ar fi aranjat terenul în America înainte de a divorţa de Irinel. Mai exact, Moni ar fi petrecut o perioadă în Statele Unite înainte de a se despărţi oficial de milionarul de la Izvorani. S-a întors în România ca să divorţeze, apoi, brusc, a apărut la braţul lui „Mr. Pink” – semn că vacanţa din SUA din perioada căsniciei a dat roade.