Moş Crăciun are blăniţă: Anul acesta, pisicile ne fac sărbătorile fericite GALERIE FOTO

Jennifer Stewart, o tânără de 25 de ani din Melbourne, şi-a îmbrăcat animalele de companie în costume adorabile şi le-a pozat. Imaginile au un un succes nebun.

24 dec. 2015, 11:28

Cu siguranță, cel mai ciudat Moș Crăciun vine din Australia. În loc de barbă are mustăți și în loc de ochelari are coadă. Trei pisici simpatice fac „ravagii” pe internet. Totul a început când stăpâna lor, Jennifer Stewart (25 de ani), din Melbourne, s-a gândit să le îmbrace în tot felul de costumașe, iar când a văzut rezultatul n-a rezistat să nu-l arate întregii lumi, pe internet. Așa au devenit vedete Joey (10 ani), Cleo (3 ani) și Morrison.

Tânăra australiancă le-a făcut cont pe Instagram și pe Facebook, iar acum au peste 40.000 de admiratori din întreaga lume. Ca niște modele cu experiență, simpaticele mâțe pozează în diferite ținute. Lui Joey îi place mai mult să stea întins pe canapea, într-un costum bleu și cu o farfurie plină cu fursecuri în poală, ca un om care se relaxează în weekend în fața televizorului.

Pentru Joey și Cleo e o altă viață, după ce au fost luate de la adăpostul de animale. 

Cele mai apreciate imagini sunt cele în care pisicile sunt îmbrăcate în costum de Moș Crăciun, elfi sau de pirat. Fotografiile cu adorabilele feline au fost publicate și de cotidianul britanic Daily Mail.

„Cred că oamenilor le place să vadă animale îmbrăcate, îi fac să râdă”
, a declarat Jennifer. „Îmi iubesc animăluțele atât de mult încât deseori cheltuiesc mai mult pentru ele decât pentru mine, numai ca să le fac fericite”, a adăugat ea. 

Pentru Joey și Cleo e o altă viață, după ce au fost luate de la adăpostul de animale.„Joey și Cleo adoră să stea îmbrăcați, sunt foarte mulțumiți că au o casă în care se simt iubiți. Amândoi au fost salvați de la adăpost. Cred că este mai important să salvezi un animal decât să cumperi unul, trebuie să le oferim acestor suflete un cămin iubitor”, a mai spus Jennifer Stewart.

Puteți vedea mai multe imagini amuzante cu Morrison, Joey și Cleo pe eva.ro