Motive pentru care te va înşela, în funcţie de zodia sa. NU lasă să se întâmple

Astrologii susţin că fiecare dintre nativii zodiacului sunt capabili să-şi înşele partenerul, dacă are motive concrete să o facă. Mai precis, fiecare dintre nativii horoscopului pot ajunge să îşi înşele partenerii în functie de evenimentele din relaţie, de caracterul personal sau de gradul de monotonie care intervine după o vreme.

RomaniaTV.net
15 ian. 2015, 08:25
Motive pentru care te va înşela, în funcţie de zodia sa. NU lasă să se întâmple

BERBEC

Berbecii sunt capabili sa insele doar daca au motive foarte concrete. Mai precis, vor ajunge sa isi insele partenerul din razbunare, in cazul in care si ei au fost inselati la randul lor. Acest lucru se intampla datorita faptului ca Berbecii respecta foarte mult solidaritatea si li se accentueaza peste masura spiritul razbunator atunci cand au impresia ca sunt luati de prosti.

Citeşte şi Cum să-ţi alegi partenerul în funcţie de zodie

TAUR

Taurii sunt de fel persoane foarte statornice. Daca ajung insa sa se gandeasca sa isi insele partenerul, o vor face pur si simplu din curiozitate. Astfel, avand in vedere ca sunt foarte maturi in gandirea amoroasa, Taurii vor ajunge sa insele doar pentru a „nu rata o ocazie unica”.

GEMENI

Gemenii pe de alta parte nu au nevoie de foarte multe motive sa isi insele partenerul. In cazul in care sunt indragostiti pana peste cap, nu o vor face. Insa cu prima ocazie cand vor da de „ceva nou”, nu se vor gandi de doua ori. Acel ceva nou va fi insa luat in considerare doar daca nativul din Gemeni nu mai este atras de partenerul stabil.

Citeşte şi HOROSCOP: Cât de important este SEXUL pentru EL, în funcţie de ZODIE

RAC

Racii sunt, de regula, persoane cat se poate de statornice cand vine vorba de relatii amoroase. Insa, in momentul in care le este pusa la indoiala solidaritatea, ajung sa isi doreasca sa existe motive intemeiate pentru acest lucru. Asa ca daca sunt banuiti ca ar fi infideli, chiar daca nu sunt, vor insela doar pentru a se razbuna.

Citeşte şi Vârstele la care vei avea GHINION, în funcţie de zodie. Află când nu îţi va surâde norocul

LEU

Leii sunt capabili sa insele in momentul in care nu se simt deloc in largul lor alaturi de partener. Iar pentru un nativ din zodia Leu sa se simta in largul sau in relatie inseamna sa fie aproape idolatrizat. Asa ca daca nu mai simte acest fel de atitudine din partea jumatatii lor, vor face pasul infidelitatii.

Citeste continuarea pe Lyla.ro.