Motivul ADEVĂRAT pentru care Gina Pistol şi Smiley îşi ascund RELAŢIA

Gina Pistol și Smiley se iubesc și sunt împreună, cu toate că nici unul dintre ei nu a dorit să confirme acest lucru și, probabil, nu o vor face prea curând.

17 ian. 2018, 10:45
Motivul ADEVĂRAT pentru care Gina Pistol şi Smiley îşi ascund RELAŢIA

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă și foarte bine ascunsă poveste de dragoste de aproximativ un an, timp în care au reușit să țină totul secret. Cu toate acestea, cei doi au fost surprinși plecând împreună în Thailanda, acolo unde încă se află, încă, în vacanță, și au avut un motiv bine întemeiat să rămână discreți în privința relației lor.

Smiley, prima declaraţie despre CĂSĂTORIE după ce s-a aflat că se iubeşte cu Gina Pistol

Conform Libertatea, întocmai Smiley i-ar fi pus în vedere Ginei, încă din primele zilei ale relației, să păstreze ascunsă povestea de dragoste, în primul rând pentru că doar așa va fi de lungă durată, și, în al doilea rând, pentru a nu aduce vreun prejudiciu carierei acestora, având în vedere că ambii au în prezent contracte la posturi tv concurente.

Chiar dacă nu au recunoscut până acum, Gina Pistol a fost surprinsă de mai multe ori la concertele lui Smiley și, în plus, postările sale au dat-o de gol, dar și declarațiile prietenilor.