Motivul INCREDIBIL pentru care Andreea Tonciu a fost DATĂ AFARĂ de la Antena 1

Andreea Tonciu a fost dată afară de la Antena 1, deşi acum câteva luni era pe val: semnase un contract care îi asigura un post de asistentă la emisuunea "Un show păcătos". De asemenea, urma să fie concurentă la o emisiune estivală si noua "Burlăciţă".

07 iun. 2015, 10:33
Motivul INCREDIBIL pentru care Andreea Tonciu a fost DATĂ AFARĂ de la Antena 1

Situatia s-a schimbat radical in ultimele saptamani si fata a ramas cu buza umflata.

„Andreea nu a stiut sa gestioneze situatia. Era mult prea bagata in seama si atentia de care a avut parte a determinat-o sa aiba o atitudine sfidatoare fata de oamenii din echipa cu care lucra. De multe ori, la platourile de filmare, facea numai fite, nimic nu ii convenea, nu se adapta la cerintele show-ului si nu colabora suficient cu Daniela Crudu”, sustin persoane din trust pentru WOWbiz.ro.

In aceste conditii, Andreea Tonciu a fost indepartata ca asistenta si pastrata pentru alte proiecte: „Andreea nu a invatat din greselile facute si, in continuare, s-a purtat copilareste. Fata si-a pastrat atitudinea sfidatoare, asa ca, in mod inevitabil, desi semnase pe cel mai mic onorariu, a ramas si fata rolul de burlacita, care era foarte important! Pana la urma, i-a mai ramas doar show-ul din vara, cand va concura alaturi de alte vedete la sariturile de la trambulina”.