Motivul INCREDIBIL pentru care FLORIN SALAM nu mai cântă în ROMÂNIA

Florin Salam a anunţat că nu va mai concerta în România şi a precizat că până la finalul anului va onora doar contracte în străinătate.

24 sept. 2016, 14:08
Motivul INCREDIBIL pentru care FLORIN SALAM nu mai cântă în ROMÂNIA

Florin Salam a luat această decizie după ce a trecut prin momente incredibile.

„A venit momentul sa spun tot adevarul! Nu mai cant in Romania. E frumos si greu sa te iubeasca milioane de oameni. De multe ori, e bine sa alergi cand esti trist. Un artist stie cum sa isi gaseasca remediul, asa cum am facut eu. Ma bucur ca pot sa trec peste orice in viata. Regret ca nu pot sta mai mult cu copiii, imi e frica de reprosurile lor. Sper sa inteleaga ca tot ce fac e pentru viitorul lor, sa nu munceasca ei cum am muncit eu. Sunt un om care munceste mult si face orice pentru familie, sa ii fie bine. Nu sunt robot, sunt om. Nu m-am gandit cat sa mai cant, dar cand sunt pe scena am forta. Cand o sa ma las, o sa am o viata linistita”, a marturisit Florin Salam pe Facebook.

Fanii lui Florin Salam sunt în lacrimi. Manelistul a făcut anunţul trist pe Facebook FOTO

Puiu Ghiorghiu, impresarul lui Florin Salam, a făcut şi el câteva precizări.

„Nu sunt zvonuri, e certitudine! Sunt prietenul lui Florin Stoian, nu impresar sau manager pentru Salam. Sunt intrigat pentru ca a avut loc un incident cand a murit tatal lui Florin. Chiar atunci trebuia sa cante in Bucuresti, la un individ, dar nu cu bani. Cumatrul sau l-a rugat sa se duca sa cante acolo pe prietenie, nu cu bani sau datorie. Eu am sunat sa le spun ce s-a intamplat si ca nu se mai duce, apoi a inceput sa injure. Unul din fundal a cerut 24.000 de euro, cat cheltuise pe botez. Nu era contract sau obligatie, ci prietenie! Pe data de 20 trebuia sa mai cante undeva, primise 4.000 de euro. Florin nu s-a simtit bine, cadea din picioare si era alb. Probabil de oboseala, cantase in 5 locatii inainte. El refuleaza prin cantari, a fost si inca este afectat de moartea tatalui sau. Le-am spus ce s-a intamplat si ei mi-au zis ca Florin trebuie sa plateasca 10.000 de euro amenda. Au spus ca, daca nu plateste, il vor prinde oriunde si il vor bate. De frica, am angajat 2 bodyguarzi”, a spus Puiu Puiu Ghiorghiu.

„Formatia mea a fost batuta, eu nu am fost atins cu un deget desi multe au venit in directia mea. Ei vorbesc mereu, dar eu eram deja obisnuit cu vorbele lor. Totul a luat amploare acum două zile cand mi-a fost rau si nu am ajuns undeva unde trebuia sa cant. Cei de la nunta au cerut sa le dau 10.000 de euro, adica 6.000 in plus fata de ce mi-au dat. Ma gandesc sa plec din tara. Imi cer scuze celor care ma sustin si ma asculta, care m-au facut mare, dar imi este scarba sa mai cant aici, imi e scarba de ce vad„, a marturisit Florin Salam.