MUNTENEGRU – ROMANIA 1-0. „Adio” Mondial!

MUNTENEGRU - ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE 2017. LIVE STREAMING TVR: Muntenegru – România, din preliminariile CM 2018, s-a încheiat cu scorul de 1-0, iar "tricolorii" antrenaţi de Cristoph Daum nu mai au nici măcar şanse matematice să ajungă la barajul pentru calificarea la CM 2018. Vedeta gazdelor, Jovetic, care tocmai s-a transferat la AS Monaco, a pus cruce speranţelor şi aşa mici ale românilor, cu un gol după o fază la care Chiricheş l-a pierdut pe drum la o centrare venită de pepartea dreaptă.

04 sept. 2017, 08:36
MUNTENEGRU – ROMANIA 1-0. „Adio” Mondial!

MUNTENEGRU – ROMANIA 1-0 LIVE VIDEO ONLINE 2017. LIVE STREAMING TVR

A MARCAT: JOVETIC ’75

România a jucat un nou meci decisiv în preliminariile Cupei Mondiale din 2018, luni, de la 21:45, împotriva reprezentativei din Muntenegru, la Podgorica.

LIVE VIDEO TVR AICI 

 
Min. 75 GOL MUNTENEGRU. Jovetic deschide scorul cu capul,  după o centrare de pe dreapta la care l-a depăşit în duel aerian pe Chiricheş.
Min. 45: MUNTENEGRU – ROMANIA 0-0, POLONIA – KAZAHSTAN 1-0, ARMENIA – DANEMARCA 1-4.
MIN.38: Şut prin surprindere al lui Chipciu, cea mai mare ocazie a noastră, respinge portarul în corner.
MIN. 30: Gol anulat pentru Muntenegru.
MIN. 19: Maxim a executat o lovitură liberă, de la mare distanță, dar și peste poartă.
MIN.17: Ocazie imensa pentru gazde, după o perioadă bună a României
 

”Tricolorii” au doar varianta victoriei, în condițiile în care ocupă locul patru în grupa E, după șapte etape și se află la patru puncte în urma Muntenegrului și Danemarcei, echipele de pe pozițiile cu numărul doi, respectiv, trei.

MUNTENEGRU – ROMANIA 2017 LIVE STREAMING TVR: 0-0. ECHIPELE DE START. Surprizele lui Daum

UPDATE Ora 18:50. ECHIPA DE START A ROMÂNIEI. Tătărușanu – Benzar, Chiricheș, C. Moți, Toșca – Găman, R. Marin – Chipciu, Maxim, B. Stancu – Fl. Andone


UPDATE 17:50: Organizatorii au decis să închidă o peluză, astfel că la ora meciului dintre Muntenegru și România, pe stadion vor fi cel mult 11.000 de oameni.

Decizia a fost luată din motive de securitate.

România va juca un nou meci decisiv în preliminariile Cupei Mondiale din 2018, luni, de la 21:45, împotriva reprezentativei din Muntenegru, la Podgorica.

”Tricolorii” au doar varianta victoriei, în condițiile în care ocupă locul patru în grupa E, după șapte etape și se află la patru puncte în urma Muntenegrului și Danemarcei, echipele de pe pozițiile cu numărul doi, respectiv, trei.

În cazul în care echipa lui Christoph Daum nu se va impune, atunci ea nu va mai avea nici măcar șanse matematice la locul secund. În cazul unui succes, România va spera în continuare, însă va sta și la mâna altor rezultate.

În partida de la Podgorica, Daum nu se va putea baza pe Mihai Pintilii, care e suspendat, după ce a fost avertizat în partida cu Armenia de la București, iar, în locul său, ar urma să intre Răzvan Marin. Aceasta s-ar putea să nu fie singura schimbare pe care germanul o va face în primul 11, întrucât nu e exclus ca Adi Popa să intre în locul lui Chipciu, în banda dreaptă, iar Maxim să fie titularizat în locul lui Băluță.

În cazul în care echipa lui Christoph Daum nu se va impune, atunci ea nu va mai avea nici măcar șanse matematice la locul secund. În cazul unui succes, România va spera în continuare, însă va sta și la mâna altor rezultate.

În partida de la Podgorica, Daum nu se va putea baza pe Mihai Pintilii, care e suspendat, după ce a fost avertizat în partida cu Armenia de la București, iar, în locul său, ar urma să intre Răzvan Marin. Aceasta s-ar putea să nu fie singura schimbare pe care germanul o va face în primul 11, întrucât nu e exclus ca Adi Popa să intre în locul lui Chipciu, în banda dreaptă, iar Maxim să fie titularizat în locul lui Băluță.

Muntenegru – Romania fotbal LIVE online la TVR 1 este in direct la ora 21:45 de pe stadionul local din Podgorica, meciul urmand a fi transmis de catre TVR 1 pentru intreaga tara. Vorbim despre un meci Muntenegru – Romania fotbal LIVE online la TVR 1 care pare sa nu aiba o miza foarte mare, mai ales ca Danemarca a batut Armenia astazi, insa o victorie pastreaza “vii” sperantele de a “prinde” un baraj pentru Cupa Mondiala. Muntenegru – Romania fotbal LIVE online la TVR 1 nu este un meci absolut deloc usor pentru echipa tarii noastre, insa venim dupa o victorie si nu avem ce pierde in momentul de fata. Avand in vedere ca echipa tarii noastre nu mai are nimic de pierdut in cursa pentru Campionatul Mondial din Rusia di 2018, Muntenegru – Romania fotbal LIVE online la TVR 1 ar trebui sa fie un meci de totul sau nimic pentru a castiga cu orice pret. Muntenegru – Romania fotbal LIVE online la TVR 1 va decide daca nationala tarii noastre mai pastreaza sanse matematice la calificarea pentru baraj, deoarece orice altceva in afata de o victorie inseamna excluderea. In aceasta idee, meciul Muntenegru – Romania fotbal LIVE online la TVR 1 ar trebui sa fie unul foarte interesant, mai ales ca muntenegrenii au mai multe de pierdut decat noi, ei avand nevoie disperata de o victorie pentru a nu ramane la 3 puncte in urma Danemarcei.

Muntenegru – Romania fotbal LIVE online la TVR 1 pe iPhone, iPad, calculator, smartphone si tableta
MUNTENEGRU – ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE 2017. LIVE STREAMING TVR: Echipele probabile:

Muntenegru: Petkovic – Marusic, Savic, Klimenta, Tomasevic – Jankovic, Vukcevic, Kosovic, Vesovic – Jovetic, Beciraj.

România: Tătărușanu – Benzar, Chiricheș, Toșca, Cr. Ganea – R. Marin, N. Stanciu – Popa, Maxim, Stancu – Andone.

MUNTENEGRU – ROMÂNIA 0-0 / LIVE (ora 21.45)

GRUPA E

Luni

Armenia – Danemarca (ora 19.00)

Muntenegru – ROMÂNIA (ora 21.45, TVR 1)

Polonia – Kazahstan (ora 21.45)

Clasament

1.Polonia 7      5      1      1      15-11       16

2.Muntenegru 7      4      1      2      17-7 13

3.Danemarca  7      4      1      2      14-6 13

4.ROMÂNIA    7      7      2      3      2      8-7   9

5.Armenia       7      2      0      5      7-15 6

6.Kazahstan    7      0      2      5      4-19 2

Etapa viitoare, 5 octombrie: Armenia – Polonia, Muntenegru – Danemarca, România – Kazahstan.

Meciul Muntenegru – România se joacă luni, la ora 21:45 şi poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe RomaniaTV.net, cu fazele VIDEO disponibile IMEDIAT după fluierul final. După miezul nopții, partida va fi transmisă pe Digi Sport 1.


În afară de Muntenegru – România, în etapa a opta a grupei E mai sunt programate meciurile Armenia – Danemarca și Polonia – Kazahstan.

MUNTENEGRU-ROMÂNIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Echipa naţională a României a ajuns duminică, în jurul prânzului la Podgorica, unde luni, 4 septembrie, de la ora 21,45 (ora României), va juca împotriva Muntenegrului, într-un meci contând pentru preliminariile Campionatului Mondial 2018 din Rusia, informează FR de Fotbal. MUNTENEGRU-ROMÂNIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE

MUNTENEGRU-ROMÂNIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Zbor scurt

 

MUNTENEGRU-ROMÂNIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE După un zbor care a durat aproximativ o oră, delegaţia echipei naţionale s-a cazat la hotelul Hilton din capitala Muntenegrului. 

 

MUNTENEGRU-ROMÂNIA LIVE VIDEO STREAM ONLINESelecţionerul Christoph Daum are la dispoziţie în Muntenegru un lot de 22 de jucători, Mihai Pintilii absentând din cauza unei suspendări, în urma cartonaşului galben primit în partida cu Armenia (1-0), de vineri, 1 septembrie. 

MUNTENEGRU-ROMÂNIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE În meciul tur, disputat în septembrie 2016 la Cluj, România şi Muntenegru au terminat la egalitate, 1-1. 

MUNTENEGRU-ROMÂNIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Cu moralul la pământ după meciul cu Armenia

MUNTENEGRU-ROMÂNIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Fotbalistul reprezentativei României, Vlad Chiricheş, a declarat, vineri seara, că nu se poate bucura de victoria cu 1-0 obţinută în faţa Armeniei, precizând că este dezamăgit de jocul echipei naţionale şi de tot ce s-a întâmplat în campania de calificare la CM 2018. 

MUNTENEGRU-ROMÂNIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE „Jocul nu a fost unul extraordinar, e bine că am obţinut totuşi victoria. Eu sunt dezamăgit de jocul cu Armenia şi de cam tot ce s-a întâmplat în campania asta de calificare. La fiecare meci ne chinuim să obţinem rezultate, iar ele vin foarte greu. Nu ştiu, nu pot să fiu bucuros de victoria asta”, a spus el. 

MUNTENEGRU-ROMÂNIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE „Dacă am juca numai amicale am fi campioni mondiali. Nu ştiu ce se întâmplă, dar e păcat că nu reuşim să dezvoltăm un joc care să ne dea speranţe. Şi eu, la fel ca şi suporterii, aşteptam mai mult de la mine şi de la fiecare jucător în parte”, a adăugat Chiricheş. 

MUNTENEGRU-ROMÂNIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Echipa naţională de fotbal a României a învins selecţionata Armeniei cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-o partidă din cadrul Grupei E a preliminariilor CM 2018. 

În ultimele două runde, România va mai juca acasă cu Kazahstan și în deplasare cu Danemarca. Până la finalul preliminariilor, nordicii vor mai avea un meci în Muntenegru (penultima etapă), în timp ce ex-iugoslavii vor mai avea un joc în Polonia (ultima etapă).

ROMANIA-ARMENIA 1-0. România a ratat o primă ocazie importantă în minutul 9, când Mkhitaryan a trimis o pasă greșită la mijlocul terenul, iar tricolorii au plecat pe contraatac, însă Bogdan Stancu a trimis pe lângă poartă, de la marginea careului. Armenii au răspuns prin Barseghyan, care i-a depășit pe Toșca și Benzar, dar Tătărușanu a intervenit excelent și a respins din poziție de unu la unu cu atacantul armean. Cu cinci minute înainte de pauză, Florin Andone a trimis mingea în poartă printr-o execuție spectaculoasă cu călcâiul, dar golul a fosta nulat corect pentru ofsaid.

ROMANIA-ARMENIA 1-0. În minutul 53, Voskanyan a comis henț în propriul careu, iar centralul Ivan Bebek a arătat punctul de la 11 metri și l-a eliminat pe armean, pentru cumul de cartonașe galbene. Penalty-ul executat de Bogdan Stancu a fost însă apărat de Meliksetyan. În minutul 66, Andone a ratat incredibil din câțiva metri. Benzar a centrat în fața porții de pe partea dreaptă, dar Florin Andone a fost blocat în ultimul moment de Yedigaryan. Intrat în minutul 81, la prima atingere a mingii, Alex Maxim a trimis în poartă, dar reușita a fost anulată pentru ofsaid! Mijlocașul lui Mainz a împins în plasă un balon șutat de Benzar, aflat în poziție regulamentară. Mingea părea să fie oricum pe spațiul porții. Maxim a marcat golul victoriei în prelungiri, printr-o deviere cu călcâiul, din câțiva metri, după o centrare excelentă a lui Benzar! Maxim a marcat al treilea gol la echipa naţională.

România: Tătăruşanu – R. Benzar, Chiricheş (cpt.), Toşca, Cr. Ganea – Pintiliis, N. Stanciu – Chipciu (A. Popa 68), Băluţăs (Ivans 74), B. Stancu (Maxim 81) – Fl. Andone.

Armenia: Meliksetyan – Hambartsumyan, Haroyans, Voskanyans, Daghbashyan – Malakyan (Yedigaryan 46), Hovhannisyan – Mkhitaryan (cpt.), Pizzelli (Adamyan 74), Manoyan (Koryan 58), Berseghyan

Au arbitrat: Ivan Bebek – Tomislav Petrovic, Miro Grgic (toţi din Croaţia).

GRUPA E

KAZAHSTAN – MUNTENEGRU 0-3 (0-1)

Vesovic 31, Beciraj 53, Simic 63

DANEMARCA-POLONIA 4-0 (2-0)

Delaney 15, Cornelius 42, Joergensen 59, Eriksen 80

ROMANIA – DANEMARCA 1-0 (0-0)

Maxim 90+1

CLASAMENT GRUPA E

 

Au mai ramas de disputat:

4 septembrie 2017: Armenia – Danemarca (ora 19:00), Muntenegru – Romania, Polonia – Kazahstan (ora 21:45)

5 octombrie 2017: Armenia – Polonia (ora 19:00), Muntenegru – Danemarca, Romania – Kazahstan (ora 
21:45)

8 octombrie 2017: Danemarca – Romania, Kazahstan – Armenia, Polonia – Muntenegru (ora 19:00).

– castigatoarele celor 9 grupe de calificare obtin dreptul de a juca la Campionatul Mondial, in timp ce 8 din cele 9 ocupante ale locurilor secunde vor disputa un baraj, in dubla mansa


ROMANIA – MUNTENEGRU 1-1 în preliminariile CM 2018. Stanciu a ratat PENALTY la ULTIMA FAZĂ

 

ROMANIA – MUNTENEGRU 1-1. România a remizat, duminică, pe Cluj Arena, 1-1 cu Muntenegru, în primul meci din Grupa E a prelliminariilor pentru CM 2018 din Rusia. În celelalte meciuri din grupă, Danemarca – Armenia 1-0 şi Kazahstan – Polonia 2-2. 

 
 

Reprezentativele României şi Muntenegrului sunt la egalitate, scor 1-1, pe Cluj Arena, în prima etapă a grupei E de calificare la Cupa Mondială din 2018, zona Europa, Jovetici înscriind pentru oaspeţi la doar două minute după golul tricolorilor. 

Selecționerul Christoph Daum nu e mulțumit de rezultatul din meciul cu Muntenegru, scor 1-1. Acesta explică și cine trebuia de fapt să execute penaltyul din prelungiri.

„Nu sunt mulțumit. Am avut șansa să câștigăm acest meci. Sincer chiar meritam după ce am jucat în a doua repriză, când am controlat meciul.

Mi-a plăcut Romario Benzar cu ce-a făcut acolo pe partea dreaptă, la fel Hoban, iar Bicfalvi a muncit mult pentru echipă.

Cred că am fi putut trata altfel unele situații și puteam scoate mai multe. Am muncit bine, dar n-am câștigat. Cel care trebuia să execute era Stancu, dar a fost înlocuit. Al doilea era Săpunaru, dar el era lovit.

Așa a bătut Stanciu. Dar nu era garantat că și ei marcau. Nu am de ce să fiu supărat pe el. Știam că prima repriză va fi mai grea, din acest motiv l-am introdus pe Popa abia în a doua repriză, când putea surprinde cu viteza.

Am pierdut două puncte, dar mai sunt 9 finale. Totul e deschis, calificarea nu poate fi pierdută după un meci”, a declara Christoph Daum la Digi Spor.

ROMANIA MUNTENEGRU 1-1 LIVE TEXT

Min. 90+7: Stanciu a ratat un penalty acordat după un fault la Keşeru. Stanciu a tras peste poartă!

Min. 87: GOL MUNTENEGRU! A marcat JOVETIC, cu capul, după o lovitură liberă! ROMANIA – MUNTENEGRU 1-1!

Min. 85: GOL ROMANIA! A marcat AD. POPA, după o acţiune a lui Stanciu! ROMANIA – MUNTENEGRU 1-0!

Min. 60: Lovitură liberă periculoasă executată de Stanciu, paradă a portarului muntenegrean.

Min. 55: Stanciu, cu un şu peste şi un luft, cel mai periculos jucător al României.

MIN. 45: ROMANIA – MUNTENEGRU 0-0 la pauză.

MIN. 30: Meci echilibrat, cu o uşoară dominare a oaspeţilor.

MIN. 21: Florin Andone, ocazie URIAŞĂ, respinge portarul Muntenegrean.

Min. 7: Săpunaru trage din unghi, mingea lovește plasa laterală, primul şut al României spre poarta adversă.

Min. 5: MARE OCAZIE MUNTENEGRU! Beqiraj scapă singur spre poartă, încearcă să-l depășească pe Pantilimon, dar portarul nostru iese excelent și respinge. 

Meciul naţionalei României cu Muntenegru, primul pentru tricolori în grupa E de calificare la Cupa Mondială din 2018, zona Europa, dar şi cu germanul Christoph Daum la conducerea tehnică, a început, duminică seară, pe Cluj Arena.

În tribune se află aproximativ 20.000 de spectatori. La partida cu Muntenegru, căpitanul naţionalei României este fundaşul Dragoş Grigore.

ROMANIA: Pantilimon – Benzar, Moţi, D. Grigore, St. Filip – Săpunaru, Hoban, Bicfalvi (76 Ad. Popa) – Stanciu – B. Stancu (90 Keşeru), Fl. Andone (70 Torje)

MUNTENEGRU: Bozovic – Tomasevic, Savic, Simic, Vukcevic – Marusic, Vesovic (80 Kojasevic), Scekic, Bakic (Mugosa 68) – Jovetic – Beciraj (90 Nikolic).

ROMANIA – MUNTENEGRU. Prime IMENSE pentru „tricolori” în cazul calificării la CM 2018

ROMANIA – MUNTENEGRU. FIFA nu a anunțat exact premierile pentru CM 2018, însă e de așteptat ca fiecare națională calificată să încaseze peste 9 milioane de euro. Asta după ce, la precedentul CM, bonusul a fost de 8,5 milioane de euro.

 

ROMANIA – MUNTENEGRU. „Tricolorii” vor juca pentru 4 milioane de euro, procentul cuvenit jucătorilor din banii care vor veni de la forul mondial. Ceea ce va aduce, probabil, un nou record de încasări pentru oamenii de bază din era Daum: Chiricheș și Grigore au stat în capul listei după calificarea la CE, cu câte 180.000 de euro, iar ștacheta va putea urca acum spre 200.000 de euro de jucător.

ROMANIA – MUNTENEGRU. În afara acestor sume, FRF intenționează să păstreze propriul sistem de premiere folosit cu ocazia Eurom 2016. Adică să nu mai distribuie banii după numărul minutelor jucate de fiecare „tricolor”, cum s-a întâmplat, în general, la toate turneele finale de după Revoluție, ci să se premieze cu 1.000 de euro fiecare punct cucerit în preliminarii.

ROMANIA – MUNTENEGRU. Titularii încasează sumele complete, rezervele utilizate iau între 50% și 75%, iar jucătorul convocat se alege cu 20% chiar dacă nu e folosit de antrenor.

ROMANIA – MUNTENEGRU. După algoritmul respectiv, integraliștii Chiricheș și Grigore au mai beneficiat, în plus faţă de bonusul de calificare, de câte 20.000 de euro pentru cele 20 de puncte din preliminariile Euro 2016. Iar Moți s-a îmbogățit cu 4.000 de euro, deși n-a evoluat nicio secundă, fiind convocat la toate cele 10 partide din campanie.