Neymar va debuta la PSG pe un stadion cu 18.000 de locuri. Meciul se joacă duminică, de la ora 22.00

Atacantul brazilian Neymar, care a devenit luna aceasta cel mai scump jucător din istoria fotbalului, își va putea face debutul la Paris Saint-Germain duminică seara, cu ocazia meciului împotriva formației Guingamp, din cadrul etapei a 2-a a campionatului Franței.

11 aug. 2017, 12:14
Neymar va debuta la PSG pe un stadion cu 18.000 de locuri. Meciul se joacă duminică, de la ora 22.00

Federația franceză de fotbal și Liga profesionistă din această țară au anunțat vineri după-amiază cu au intrat în posesia Certificatului internațional de transfer (CIT), documentul administrativ necesar pentru omologarea contractului lui Neymar cu PSG.

Contractul lui Neymar va fi omologat în această după-amiază și el va putea juca duminică„, a anunțat Liga franceză de fotbal (LFP).

Federația franceză de fotbal (FFF) a confirmat, la rândul ei, că a primit certificatul respectiv, emis de către Federația spaniolă (RFEF), în absența căruia starul brazilian nu a putut evolua pentru PSG în prima etapă a sezonului.

Anterior, clubul spaniol FC Barcelona anunțase că în conturile sale a intrat suma de 222 milioane euro, reprezentând clauza de reziliere a contractului lui Neymar și, prin urmare, a decis să autorizeze eliberarea Certificatului internațional de transfer pentru ca atacantul brazilian să devină în mod oficial jucătorul lui PSG.

Neymar va debuta astfel la PSG în meciul cu Guingcamp, din deplasare, programat duminică de la ora 22.00, în cadrul etapei a doua din campionatul Franţei. Stade de Roudourou, unde se va juca meciul, are o capacitate de doar 18.000 de locuri, trecere abruptă pentru Neymar de la cele 99.000 de locuri ale lui Camp Nou.