NICOLAE GUŢĂ rupe tăcerea după ce s-a aflat de amantul CRISTINEI: „Eu eram atunci cu moldoveanca”

Nicolae Guţă şi soţia lui, Cristina, au o relaţie tumultoasă, cu numeroase despărţiri şi împăcări. Deşi acum s-au împăcat şi pare că şi-au rezolvat problemele, ei bine blonda nu îi este fidelă manelistului, chiar amantul a dat-o de gol, dezvăluind mesajele dintre ei.

20 sept. 2017, 20:11
NICOLAE GUŢĂ rupe tăcerea după ce s-a aflat de amantul CRISTINEI: „Eu eram atunci cu moldoveanca”

Nicolae Guţă a decis să rupă tăcerea în direct, după ce s-a aflat că soţia l-a înşelat: „Probabil că ştiţi mai mult decât ştiu eu. Sunt conştient că… mă rog, am stat de vorbă cu Cristina şi mi-a spus că a avut o conversaţie, nimic mai mult. Am intrat un pic în amănunte şi mai mult decât o conversaţie nu a fost. Noi eram amândoi, eu eram aşa cum eram şi eu atunci. A fost când eu eram cu moldoveanca. Nu ştiu dacă a fost o răzbunare.

Până la urma urmei este normal, cu siguranţă a fost influenţată de pozele care au apărut în presă. A căutat într-un fel sau altul să răspundă. Eu îl înţeleg pe băiatul respectiv că a venit din Anglia, că e indignat, supărat, nu vreau să intru în polemică sau controverse. Cristina când vrea ceva cu adevărat n-o ţine nici Interpoll-ul. Lucrurile între noi deocamdată sunt bune, sunt rezervat. Niciodată nu poţi să te baţi cu pumnul în piept. Viaţa e ca o scară. Şi eu o iubesc şi îmi doresc 100 de copii cu ea. Sentimentele mele nu s-au schimbat deloc pentru ea. Deocamdată, mulţumesc lui Dumnezeu sunt bine, sunt sănătos. Am slăbit pentru că aşa am vrut eu. Bag la ceai verde, câte 7-8 plicuri dacă nu şi dracii îi scoate din mine, a spus Nicolae Guţă.