Niculae Bădălău, preşedinte executiv PSD, şi Adrian Ţuţuianu, şeful Comisiei SRI, la DNA UPDATE

Niculae Bădălău, președintele executiv al PSD, s-a prezentat luni dimineața la DNA pentru a fi audiat ca martor într-un dosar de corupție. După câteva minute a ajuns la DNA şi Adrian Ţuţuianu, şeful Comisiei SRI a Parlamentului.

19 iun. 2017, 07:07
Niculae Bădălău, preşedinte executiv PSD, şi Adrian Ţuţuianu, şeful Comisiei SRI, la DNA UPDATE

UPDATE Adrian Ţuţuianu a ieşit de la DNA. El a declarat că a fost audiat într-un dosar care nu-l priveşte.

„M-au întrebat dacă cunosc o anume speţă. Nu, absolut nu am avut nicio legatură. Nu ştiu dacă este dosar nou sau vechi. Habar n-am despre ceea ce era acolo„, a declarat el la iesirea de la DNA.
El a precizat că a fost citat ca martor.

„Formularea generică pe citaţie este „martor într-un dosar”… Au întrebat de două firme şi de o anumită lucrare publică care era consiliul judeţean”, însă Ţuţuianu a refuzat să spună despre ce firmă este vorba.

 
 

Niculae Bădălău a fost chemat în calitate de martor, potrivit Agerpres.

El a precizat că nu el este principalul actor în acest dosar.

„Este o cercetare în care am calitatea de martor”, a spus Nicolae Bădălău, adăugând că anchetatorii au vrut să ştie dacă cunoaşte „o anumită speţă”, despre care însă nu ştie şi cu care nu a avut legătură.

De asemenea, el a refuzat să precizeze dacă este vorba despre un dosar vechi sau despre unul nou, dar a dat asigurări că va furniza informaţii ori de câte ori i se va solicita.

Întrebat în legătură cu faptul că şi fiul său se află la DNA, Bădălău le-a sugerat jurnaliştilor să-l întrebe pe acesta.

Tot luni dimineaţă a ajuns la DNA şi Adrian Ţuţuianu, şeful Comisiei SRI a Parlamentului.