Nicuşor Constantinescu: „Pedofilii şi criminalii sunt trataţi în libertate”

Nicuşor Costantinescu a declarat, marţi, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) că "pedofilii şi criminalii sunt trataţi în libertate" iar el e anchetat pentru abuz în serviciu care este "necostituţional".

28 iun. 2016, 09:58
Nicuşor Constantinescu: „Pedofilii şi criminalii sunt trataţi în libertate”

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost adus marţi la sediul ICCJ, unde a contestat decizia Curţii de Apel Constanţa de a fi cercetat în stare de arest preventiv, potrivit Mediafax.

Văd că pedofilii şi criminalii sunt trataţi în libertate şi eu sunt anchetat pentru abuz în serviciu, care este neconstituţional„, a declarat Nicuşor Constantinescu.

Referitor la condamnarea pe care a primit-o luni, Nicuşor Constantinescu a spus că este vorba despre o „condamnare politică”.

Curtea de Apel Constanţa a admis pe 20 mai cererea procurorilor DNA de arestare preventivă a preşedintelui Consiliului Judeţea, Nicuşor Constantinescu, pe o perioadă de 30 de zile.

Procurorii spun că Nicuşor Constantinescu s-ar fi sustras de la obligaţiile prevăzute prin măsura controlului judiciar, respectiv obligaţia de a se prezenta la instanţă la termenele prevăzute, după ce, în ultima perioadă, preşedintele CJ Constanţa s-a internat de mai multe ori în diverse unităţi sanitare chiar în preajma termenelor de judecată.

CITEŞTE ŞI: Fostul preşedinte al CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, condamnat la 6 ani de închisoare