Nicuşor Dan a demisionat din Asociaţia Salvaţi Bucureştiul

Preşedintele USB Nicuşor Dan a anunţat, joi, că demisionează din Asociaţia Salvaţi Bucureştiul după opt ani şi jumătate pentru a evita un conflict de interese după preluarea funcţiei de consilier general al Capitalei.

23 iun. 2016, 10:54
Nicuşor Dan a demisionat din Asociaţia Salvaţi Bucureştiul

Începând de astăzi voi fi consilier general. Astăzi, după opt ani şi jumătate, demisionez din Asociaţia Salvaţi Bucureştiul, pentru a nu fi în conflict de interese. Opt ani şi jumătate nu e puţin. Aveam proiecte matematice, aveam planuri cu familia, cu prietenii, aveam cărţi de citit. Toate lăsate în aşteptare. Nu ştiu dacă voi ierta, dar sigur nu-i voi uita pe ticăloşii care m-au obligat să-mi neglijez proiectele„, a scris Nicuşor Dan, pe Facebook.

Acesta a afirmat că noul partid USR, cu care vrea să candideze la alegerile parlamentare, este „cea mai importantă cauză”. „Am cunoscut sute de oameni deosebiţi cu care am împărtăşit cauze. A fost o fericire şi o onoare să fim colegi. Uniunea Salvaţi România e cauza cea mai importantă acum. Putem împreună să schimbăm România”, a mai scris Nicuşor Dan.

CITEŞTE ŞI: Nicuşor Dan: Garantăm integritatea consilierilor USB