Nicuşor Dan: Analizăm varianta contestării ALEGERILOR LOCALE 2016 la CCR

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. Preşedintele USB, Nicuşor Dan, a declarat duminică noaptea că în ceea ce priveşte rezultatul său, i-ar fi plăcut foarte mult să câştige Primăria Generală şi că probabil ar fi avut prima şansă dacă s-ar fi votat în două tururi. „Este o mare eroare a democraţiei din România că nu am avut un vot în două tururi”, a subliniat el.

RomaniaTV.net
06 iun. 2016, 10:13

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016Întrebat dacă va face o contestaţie la Curtea Constituţională pe tema alegerilor într-un singur tur, Nicuşor Dan a arătat că va face o analiză juridică în următoarele zile pentru că sunt două posibilităţi.

ALEGERI LOCALE 2016. „Teoretic sunt două posibilităţi, asta cu CCR în care să atacăm constituţionalitatea votului într-un singur tur. O a doua posibilitate teoretică este cea în care, eventual, în urma anchetei pe care DNA a început-o deja, anumiţi candidaţi să fie invalidaţi pentru că listele lor de semnături au fost nevalide. Avem două zile să facem analiza asta să vedem dacă mergem sau nu pe ea, e o analiză juridică”, a argumentat Nicuşor Dan, potrivit Mediafax

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. Uniunea Salvaţi Bucureştiul devine Uniunea Salvaţi România şi va candida la alegerile parlamentare din toamnă.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016: Cum se împarte România politică. Rezultate alegeri pe oraşe