Nidia Moculescu, mărturisiri CUTREMURĂTOARE despre boala care a făcut-o să-şi dorească MOARTEA

Nidia Moculescu, fiica lui Horia Moculescu, a fost afectată de cazul femeii care și-a aruncat copiii în fața trenului, după care s-a sinucis.

18 aug. 2017, 10:45
Nidia Moculescu, mărturisiri CUTREMURĂTOARE despre boala care a făcut-o să-şi dorească MOARTEA

Nidia Moculescu a făcut mărturisiri emoționante şi a vorbit despre boala care a făcut-o să-și dorească moartea.

DRAMA URIAŞĂ a fiicei lui Horia Moculescu. Anunţ DUREROS

„Mergand aseara la doctor, am vazut un tanar, cu o tulburare anxioasa depresiva. Care prefera sa stea asa, decat sa incerce sa rezolve ceva. Eu ma confrunt cu o tulburare anxioasa depresiva, de cativa ani. Nestiind simptomele si astfel neputand sa imi pun singura, un rezultat, am inceput prin a ma izola de lume, de prieteni, de spatii inchise sau deschise.

Nu intelegeam de ce ar trebui sa mai traiesc, cu un puls de 220 si o tensiune 18. Nu intelegeam de ce totul era negru. Aveam o frica iminenta de ceva. Nu de moarte. De ceva! De orice! Nu ma mai bucuram de nimic, ca sa nu mai imi urce cumva tensiunea.

Dupa ce am auzit, ca mai mult de jumatate din populatia globului, se confrunta cu anxietate si atacuri de panica, am hotarat sa ma duc la psiholog. Cred ca a fost cea mai buna decizie a vietii mele. Primul sfat, a fost sa ma las de cafea cu cofeina, pentru ca accelereaza pulsul si tensiunea. Un sfat pe care il urmez si acum, cu sfintenie. Dupa lungi discutii, am decis sa merg la psihiatru. Mi-a prescris pentru inceput anxiogene. Am reinceput sa traiesc. Bineinteles, in timp, ti se schimba tratamentul. Vreau sa se stie clar! DE LA ANXIETATE, NU SE MOARE!

Sa le dea Dumnezeu sanatate! Nu fac reclama, ci pur si simplu, fac plecaciuni unor oameni, care nu mi-au spus si ei: ESTI NEBUNA! E totul in capul tau! Acelor oameni care spun asta, nu le spun decat atat: Sunteti foarte prosti si din cauza voastra, ajung oameni sa se sinucida, pentru ca li se pare ca sunt inutili si defecti! Ati auzit in viata voastra de serotonina? Inainte sa aruncati un diagnostic in vant, documentati-va!

Le multumesc tuturor, care mi-au fost alaturi. Le multumesc prietenilor, care au suportat intrebarile mele neintrerupte, O SA MOR?! De ce mai traiesc asa?! Va iubesc!

Daca treceti prin starile astea, va rog, mergeti la doctor! Mergeti la un psiholog! Viata chiar e frumoasa!”, a scris fiica lui Horia Moculescu pe Facebook.