Nimeni nu ar fi bănuit. Cel mai nou cuplu s-a dat de gol pe Facebook

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Susţinătorii reality-show-ului matrimonial au avut parte de o surpriză uriaşă, după ce au văzut o poză pe internet, din care se observă clar că s-a mai format un cuplu. Cei doi amorezi au primit o mulţime de mesaje de felicitare şi par că se simt bine unul în prezenţa celuilalt, scrie spynews.ro.

04 mart. 2017, 09:42
Nimeni nu ar fi bănuit. Cel mai nou cuplu s-a dat de gol pe Facebook

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Adelina, una dintre fostele concurente din cel de-al şaselea sezon de la MPFM, s-a combinat cu Mihai, pe care l-a cunoscut în cadrul show-ului. Dacă în casa dragostei nu s-au apropiat unul de altul, ei bine, în afara competiţiei acest lucru s-a întâmplat.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Prima lor poză de cuplu a fost urcată pe o reţea de socializare de Mihai, care a scris în dreptul ei că se simte minunat cu Adelina. Mai mult, ei a pus două emoticoane prin care i-a declarat public iubirea: un sărut şi o inimă.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017 este un reality-show matrimonial, difuzat pe Antena 1, care se va termina astăzi, 4 martie. Emisiunea va începe de la ora 14. Mihai şi Mihaela se vor căsători şi va fi desemnat şi câştigătorul a cei 200.000 de lei puşi în bătaie.