Noi ARESTĂRI în fotbal. Mai mulţi jucători de primă ligă au ajuns după gratii pentru MECIURI TRUCATE

Nouă persoane, printre care şi jucători care evoluează în prima ligă a campionatului de fotbal al Bulgariei, au fost arestaţi sub acuzaţia de implicare în trucarea de meciuri, a anunţat Ministerul bulgar de Interne.

RomaniaTV.net
11 dec. 2014, 09:48
Noi ARESTĂRI în fotbal. Mai mulţi jucători de primă ligă au ajuns după gratii pentru MECIURI TRUCATE

Jucătorii respectivi sunt suspectaţi cu au participat la trucarea rezultatelor unor partide din prima divizie bulgară, a adăugat sursa citată.

O anchetă este în curs de desfăşurare în capitala Sofia, precum şi în cinci oraşe ale ţării, a anunţat poliţia bulgară, precizând că a interogat 12 jucători şi a adunat probe.

Deşi nu a dezvăluit numele fotbaliştilor respectivi, presa bulgară susţine că printre cei reţinuţi s-ar număra fundaşii Aleksandar Tuncev (ŢSKA Sofia) şi Kiril Kotev (Cerno More Varna), precum şi atacantul Martin Kamburov (Lokomotiv Plovdiv).

Conform informaţiilor din mass-media bulgară, ancheta s-ar concentra asupra meciurilor disputate în sezonul trecut de Lokomotiv Plovdiv.

Directorul clubului din Plovdiv, Atanas Uzunov, a dezminţit însă aceste zvonuri, declarând pentru postul public de televiziune BNT: ‘Lokomotiv Plovdiv nu poate fi implicată în meciuri trucate. Bănuiesc că probele respective se referă la ceva mai vechi’.

Acuzaţii de meciuri sau pariuri trucate au apărut în mod regulat în presa bulgară din ultimii ani, fără să fie aplicată însă nicio sancţiune până în prezent.