Noi detalii ies la iveală după moartea Cristinei Stamate. Politiştii au spart uşa apartamentului actriţei

Politiştii au spart uşa apartamentului în care locuia Cristina Stamate înainte ca actriţa să ajungă de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală. Cristinei Stamate i se făcuse rău şi au fost solicitaţi să intervină de către femeia care o îngrijea pe actriţă. 

RomaniaTV.net
27 nov. 2017, 14:32
Noi detalii ies la iveală după moartea Cristinei Stamate. Politiştii au spart uşa apartamentului actriţei

Înainte să ajungă de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală, poliţiştii au spart uşa apartamentului în care locuia Cristina Stamate.

Actriţa locuia singură şi cum nu se simţea bine, familia angajase o femeie care să aibă grijă de ea, potrivit România TV. Într-o zi, când femeia a sunat la uşa Cristinei Stamate, actriţa nu a răspuns. Aşa că femeia a sunat la numărul de urgenţă 112. Poliţiştii care au răspuns apelului au bătut la uşa şi pentru că nimeni nu a răspuns, au fost nevoiţi să spargă uşa apartamentului. Au găsit-o pe actriţa leşinată în casă. 

Actrița Cristina Stamate a murit luni dimineaţă la Spitalul Floreasca. Fusese internată joi, după ce i se făcuse rău. 

Sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței Cristina Stamate va fi depus în foaierul teatrului cel mai probabil marți, urmând să fie înmormântată miercuri la Cimitirul Bellu, a anunţat actorul Alexandru Arşinel.