Noi percheziţii în dosarul pedofilului. Eugen Stan, dus în boxa apartamentului unde a locuit cu fosta soţie şi fiica sa

Procurorii cauta noi probe în boxa apartamentului din Măgurele acolo unde a locuit poliţistul acuzat de agresiune sexuală. Omul de la care a început tot scandalul momentului a fost scos din arest și s-a aflat în prezenţa procurorilor la percheziții. Procurorii au descins la Poliţia Rutieră unde au verificat inclusiv maşina poliţistului.

16 ian. 2018, 13:08
Noi percheziţii în dosarul pedofilului. Eugen Stan, dus în boxa apartamentului unde a locuit cu fosta soţie şi fiica sa

Politiștul pedofil a fost scos din Arestul Central și dus la percheziții. De acestă dată oamenii legii au verificat boxa apartamentului în care Eugen Stan a locuit cu fosta lui soție și cu fiica de 21 de ani.

Imediat după, procurorii au mers cu Eugen Stan la sediul Poliției Rutiere.

În mașina pe care a lăsat-o la muncă, oamenii legii au găsit mai multe obiecte vestimentare care vor fi duse la expertiză. Procurorii verifică și alte dosare similare.

În 2009 polițistul pedofil a agresat sexual o tânără de 14 ani. Fata a depus plângere la poliție însă agresorul nu a fost găsit. DUpă ce au corelat probele s-a dovedit că Eugen Stan a batjocorit-o pe tânără.

În anul 2012, un bărbat agresează sexual o minoră în vârstă de 7 ani în liftul unui bloc. Şi atunci, dosarul rămâne cu autor necunoscut. Acum însă, la şase ani distanţă, acelaşi Eugen Stan este pus sub acuzare.

În octombrie 2015 tatăl unei minore reclama atunci că un bărbat a agresat trei fetiţe în vârstă de 10 ani într-un lift din Capitală, printre acestea fiind şi copilul lui. De asemenea, acest dosar rămâne atunci cu autor necunoscut, ca astăzi poliţiştii să-l suspecteze tot pe Eugen Stan.

În 2016 o femeie de 43 de ani a fost atacată în scara blocului. Cu toate că oamenii legii nu au probe clare că ar fi vorba tot despre Eugen Stan, bărbatul surprins în imagini seamănă cu poliţistul-pedofil, iar anchetatorii iau în considerare varianta în care tot el ar fi principalul suspect.

Abia pe 5 ianuarie 2018, explodează întreg scandalul. Eugen Stan agresează sexual tot într-un lift doi fraţi, un băiat de 9 ani şi o fată de cinci ani. Anchetatorii descoperă că este poliţist la Brigada Rutieră, iar ulterior este pus sub acuzare în dosarele din 2009, 2012 şi 2016 şi suspectat în cel din 2015. Nu este exclus ca în perioada următoare să apară și alte noi dosare.

EXCLUSIV: Soţia poliţistului pedofil face MĂRTURISIRI CUTREMURTOARE. Cum se comporta Eugen Stan în intimitate VIDEO