Norica Nicolai, despre denunţurile Alinei Măgureanu: Există cineva care apasă pe butoane VIDEO

Europarlamentarul Norica Nicolai taxează dur recentele declaraţii publice ale Alinei Măgureanu, nora fostului şef al Serviciului român de informaţii. Face parte dintr-un grup care urmăreşte denigrarea adversarilor politici şi foloseşte instituţiile statului pentru jocuri murdare, a spus fosta liberală, cu experienţă de procuror.

20 mart. 2016, 07:53
Norica Nicolai, despre denunţurile Alinei Măgureanu: Există cineva care apasă pe butoane VIDEO

„Ceea ce se întampla cu blondele in România e de studiat. Ele fac istorie o anumită perioadă de vreme. Mă surprinde aparitia”, subliniază Norica Nicolai. Europarlamentarul este de părere că nora fostului şef SRI este doar vârful de lance al unei conspiraţii.

„Mă gândesc cine instrumentează telenovela asta care se va lăsa în campania electorală cu chemări la DNA fără îndoială. Există cineva care apasă pe butoane. Am avut posibilitatea să urmăresc atent maniera în care se exprimă şi înclin să spun că da”, a punctat Norica Nicolai în emisiunea jurnalistului Ciutacu, conform RomâniaTV.

Nora lui Măgureanu a făcut denunţuri la DNA împotriva unor politicieni de top şi a spus că are informaţii potrivit cărora Codruţ Marta, şeful de cabinet al fostului şef al Fiscului, ar fi fost ucis în urmă cu cîţiva ani.

Citeşte şi: Fosta noră a lui Virgil Măgureanu a primit interdicţie de a mai vorbi în public

Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu spune că nu se opreşte aici. Ea promite noi denunţuri care vor arunca în aer sfera politicii dar şi cea a serviciilor secrete.

„Am fost martor ocular la nişte evenimente, fapte pe care eu am suspiciunea că ar putea constitui fapte de corupţie. Mă simt obligată să fac acest lucru faţă de oamenii din această ţară. Mai departe las la latitudinea procurorilor să decidă”, declara fosta doamnă Măgureanu.