Fosta noră a lui Virgil Măgureanu a primit interdicţie de a mai vorbi în public

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, fostul şef al SRI, nu mai are voie să vorbească public despre acuzaţiile aduse fostului soţ şi nici despre denunţurile făcute la DNA, potrivit unei decizii luate de judecători, informează România TV. 

16 mart. 2016, 10:35
Fosta noră a lui Virgil Măgureanu a primit interdicţie de a mai vorbi în public

Interdictia a fost data la solicitarea fostului sot al Alinei Magureanu, Marian, care s-a simtit lezat de afirmatiile pe care le face fosta sotie. Astfel, Alina Magureanu a fost obligata de judecatori sa stearga de pe Facebook mesajele in care vorbea despre familia fostului sot. De asemenea, i s-a interzis sa vorbeasca in public despre Marian Magureanu, daca afirmatiile au drept scop distrugerea imaginii acestuia. In plus, Alina Magureanu trebuie sa suporte si cheltuielile de judecata.

Interdictia data Alinei Magureanu vine dupa ce aceasta a facut mai multe denunturi la DNA. Femeia sustine ca este terorizata de fostul sot si fostul socru, care ar folosi chiar agenti SRI pentru a se razbuna si a intretine o stare de teroare asupra ei si a copilului lor.

CITEŞTE ŞI: Prima reacţie a lui Băsescu la acuzaţiile Alinei Măgureanu: E o fantezie care mă obligă să o dau, totuşi, în judecată