Norica Nicolai, în spital: Am alunecat şi am căzut. Ce a păţit eurodeputatul român

Norica Nicolai a ajuns la spital sâmbătă, după ce s-a dezechilibrat și a căzut. Ea a relatat că suferă de o răceală puternică, iar căzătura a fost provocată de starea de slăbiciune de la boală.

RomaniaTV.net
02 feb. 2019, 13:53
Norica Nicolai, în spital: Am alunecat şi am căzut. Ce a păţit eurodeputatul român

Norica Nicolai a spus, la România TV, că suferă de o răceală puternică și tușește de două săptămâni. Pe fondul acestei slăbiciuni, eurodeputatul a căzut sâmbătă, fiind dusă la spital, unde i-au fost administrate medicamente și perfuzii, urmând ca în câteva zile să i se pună un diagnostic.

”De aproape 2 săptămâni încerc să fac faţă unei răceli puternice, care se manifestă cu o tuse puternic abundentă, care duce până la sufocare şi azi dimineaţă am alunecat, am căzut probabil şi pe un fond de slăbiciune. Deocamdată sunt într-o fază de observare cu câteva perfuzii de susţinere şi probabil în zilele următoare vom confirma un diagnostic. Aşa se întâmplă când nu dai atenţie unor răceli şi mai ales când nu-ţi faci vaccinul. Nu ştiu dacă vorbim despre gripă, dar cert este că vorbim despre o tuse foarte puternică, care pur si simplu imi taie respiratia. O să fac probabil luni din nou teste, nu numai de gripa, ci si ORL si mai multe teste combinate, daca tusea e atat de puternica incat imi blocheaza respiratia”, a declarat Norica Nicolai la RomâniaTV.