Nu avem timp şi bani de pierdut: MIZĂM PE PROFIT CU BILETUL ZILEI! Vezi cum pariem!

BILETUL ZILEI propus de redactia www.pariuri1x2.ro ne-a adus inca o data PE PLUS! Am pariat pe cel putin 4 cornere ale lui Schalke, in returul optimii de Europa League cu Monchengladbach. "Minerii" au beneficiat de 9 lovituri de la colt. Tot in aceasta competitie, in partida dintre Besiktas si Olympiakos, sugestia a fost "peste 1.5 goluri". S-au impus gazdele cu 4-1.

17 mart. 2017, 09:23
Nu avem timp şi bani de pierdut: MIZĂM PE PROFIT CU BILETUL ZILEI! Vezi cum pariem!

BILETUL ZILEI. Daca ieri ne-au placut cornerele si golurile, astazi pastram in oferta reusitele, combinate cu un pariu pe cartoanse. Mizam pe cel putin un gol marcat de oaspeti in derby-ul Lustenau – Liefering din liga secunda austrica si urcam cota la o valoare ce va dubleaza investitia, mizand si pe cel putin 2 cartonase incasate de Lille, in meciul de acasa cu Marseille. Trupa de pe Stade Pierre-Mauroy ocupa doar locul 6 de la coada in ceea ce priveste numarul de avertismente primite in actuala stagiune de Ligue 1.

Citeste si:

ZONA CU PARIURI CASTIGATOARE! Pariuri1x2.ro ofera GRATUIT avancronici pentru toate evenimentele importante ale weekendului » Castigurile sunt IMENSE!!

Pariezi pe Viitorul – Steaua? Nu ai voie sa ratezi cea mai tare cota posibila »» Pontul nostru!

VIDEO UPZ: PROFIT a la Cluj »» Pariem pe meciul zilei, CFR – ASTRA!

19:30, A. Lustenau – Liefering, Liefering marcheaza
20:00, Lille – Marseille, peste 1.5 cartonase Lille

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.