NU SE MAI ASCUND. Răzvan Simion şi Lidia Buble, declaraţii de iubire în public

Aproape un an de zile a trecut de cand povestea de dragoste dintre Razvan Simion si Lidia Buble a devenit publica. Cei doi au continuat insa sa fie cat mai discreti, insa se pare ca nu mai rezista si simt nevoia de acum sa isi faca marturisiri in public.

13 mart. 2016, 12:40
NU SE MAI ASCUND. Răzvan Simion şi Lidia Buble, declaraţii de iubire în public

Artista si prezentatorul tv se intrec in declaratii de iubire, scrie ele.ro. „Te-am ales pe tine, in sute de vieti, in sute de lumi, in orice versiune a realitatii, te-am gasit si te-am ales pe tine”, a postat Lidia Buble pe Facebook cu referire la relatia dintre ea si Razvan Simion.

Citeşte şi Răzvan Simion, cadou superb pentru soţia sa cu ocazia zilei de 8 Martie. Lidia Buble va turba de furie

Iubitul sau nu s-a lasat mai prejos si a postat si el o fotografie cu iubita sa mai tanara cu 13 ani, impreuna cu un mesaj. „Vreau sa raman in lumea ta plina de iubire…!!!”, a scris prezentatorul TV. A urmat raspunsul Lidiei: „Iar in lumea nebuna, ia-ma de mana”.

Fanii celor doi au fost extrem de emotionati de aceste declaratii si le-au transmis multa fericire unul alaturi de celalalt:

„Sunteti minunati impreuna”, „Sunteti superbi! Ador felul vostru de a vorbi unul de altul! Sa va iubiti asa mereu! Sunteti invincibili atata timp cat este iubire!” , le-au scris prietenii pe Facebook.

Citeşte şi Ce a găsit Lidia Buble când a ajuns acasă de Valentine’s Day: „La asta chiar nu m-am aşteptat”

Vara trecuta, Razvan Simion a anuntat ca s-a despartit de sotia sa, Diana, dupa 15 ani de mariaj. Cei doi au impreuna doi copii, o fata si un baiat.