Nunta şi divorţul Biancăi Drăguşanu, prevăzute într-un contract. Află când se va despărţi de Victor Slav

După nunta anului, urmează divorţul. Este vorba despre mult discutata căsătorie dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav. România TV a aflat, în exclusivitate, că cel mai mediatizat cuplu din showbiz se va destrăma în luna ianuarie, în urma unui nou contract pe care l-au semnat.

24 nov. 2013, 21:25
Nunta şi divorţul Biancăi Drăguşanu, prevăzute într-un contract. Află când se va despărţi de Victor Slav

Din mai multe surse, România TV a aflat că nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav a fost doar contract de imagine. Potrivit aceluiaşi document, în luna ianuarie cei doi ar urma să se despartă.

CITEŞTE ŞI: Semne de divorţ? Decizie neaşteptată luată de Bianca Drăguşanu

La rândul ei, designerul Sonia Trifan spune că nu a crezut niciodată în relaţia Biancăi cu Victor Slav. „Am lucrat o perioadă cu Bianca. Am crezut foarte mult în relaţia ei cu fotbalistul Cristea şi mi se părea că formau un cuplu potrivit. Erau îndrăgostiţi şi am crezut că se va căsători cu Cristea, nu cu Victor Slav. Nu am crezut nicio clipă în relaţia Biancăi cu Victor„, a declarat la România TV Sonia Trifan.

De fiecare dată când mă gândesc la Bianca, mă gândesc la sume bine conturate. Vinde bine, este un produs de imagine şi de fiecare dată consider că ce a făcut este pentru imagine şi pentru bani în plus„, a mai adăugat Sonia Trifan.

Jocurile de imagine pe care le face Bianca Drăguşanu îi pot crea probleme, spun psihologii. „Această doamnă mediatizată a căpătat o doză de narcisim. O persoană cu această înclinaţie întâmpină dificultăţi. Această dependenţă de presa îi afectează şi personalitatea”, a explicat psihologul Ilie Marinescu.

VEZI ŞI: Cât mai rezistă Victor Slav alături Bianca?! Vezi ce spune cel mai bun prieten al său