O actriţă a născut la 54 de ani. Care a fost cel mai de succes rol al vedetei

Actriţa a dat naştere unei fetiţe, prima, pentru că mai are trei frăţiori mai mari.

RomaniaTV.net
24 iun. 2018, 08:34

Actriţa daneză Brigitte Nielsen, în vârstă de 54 de ani, a dat naştere vineri celui de-al cincilea copil, o fetiţă, după cum a declarat aceasta sâmbătă revistei americane People.

Fetiţa – prima pentru Brigitte, care mai are patru băieţi din căsătoriile anterioare – a venit pe lume într-un spital din Los Angeles şi a cântărit la naştere 2,5 kilograme, a indicat aceeaşi sursă, citată de DPA.

„Suntem extrem de fericiţi să o primim pe frumoasa noastră fiică în vieţile noastre”, au declarat Brigitte şi soţul ei, producătorul italian de televiziune Mattia Dessi, revistei People. „A fost un drum lung şi a meritat. Nu am fost niciodată mai îndrăgostiţi”, au adăugat ei.

Nielsen, faimoasă pentru înălţimea sa (1,85 metri), şi-a unit destinele cu Mattia – al cincilea ei soţ – în 2006. Actriţa a fost căsătorită anterior cu Sylvester Stallone şi a avut o aventură cu Arnold Schwarzenegger.

Vedeta, cunoscută pentru apariţiile sale în filme precum „Rocky IV”, „Red Sonja” şi „Cobra”, a dezvăluit pe Instagram că este însărcinată şi a postat pe reţelele de socializare mai multe fotografii în care îi putea fi admirată burtica de gravidă.