O actriţă dragă românilor a învins lupta cu cancerul

Actriţa Shannen Doherty spune că îi mulţumeşte în fiecare zi lui Dumnezeu pentru ''binecuvântarea de a fi în viaţă'' în urma luptei pe care a purtat-o împotriva cancerului de sân, informează luni Press Association.

30 ian. 2018, 07:20
O actriţă dragă românilor a învins lupta cu cancerul

Vedeta din ”Beverly Hills 90210” (Brenda Walsh) şi-a făcut publica lupta contra cancerului pe reţelele de socializare după ce a fost diagnosticată în 2015. Anul trecut, vedeta a anunţat că boala a intrat în remisie.

Doherty, în vârstă de 46 de ani, a postat un mesaj pe Instagram în care spune că tocmai a terminat o săptămână întreagă de muncă, dar că se simte norocoasă pentru că, la un moment, dat nu ştia dacă va mai putea juca vreodată.

”Nu cu mult timp în urmă, mă întrebam dacă voi mai putea să mă întorc şi să fac ceea ce îmi place. Să mă transpun într-un personaj. Să creez. Să fiu pe platou, în mijlocul agitaţiei şi să simt acea satisfacţie profundă a reuşitei”, a mărturisit actriţa pentru cei un milion de urmăritori ai ei.

Shannen Doherty, complet schimbată după ce a învins cancerul FOTO

”În ultima săptămână am lucrat şapte zile. Fără weekend liber şi mi-a plăcut la nebunie.”

”Da, am muncit mult ca să ajung acolo, dar sunt binecuvântată. Sunt norocoasă şi nu trece nicio zi fără să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru binecuvântarea de a fi în viaţă”, spune actriţa.

”Aşa că merg la muncă cu cele mai bune sentimente. Sentimente de recunoştinţă şi dragoste şi consideraţie. Există frumuseţe în orice.”

Actriţa filmează la o continuare a serialului din 1988, ”Heathers”.

Doherty le-a împărtăşit fanilor care o urmăresc pe reţelele de socializare bătălia cu cancerul, inclusiv imagini din timpul şedinţelor de tratament şi momentul când şi-a ras părul.

În aprilie 2017, a anunţat că este în remisie şi că ”nu ştie cum să reacţioneze” după ce a aflat că a înfrânt boala.

Actriţa a scris pe Instagram: ”Momente bune. Se întâmplă. Astăzi este un moment bun. Ce înseamnă remisie? Am auzit cuvântul ăsta şi n-am nici cea mai vagă idee cum să reacţionez. Veste bună? DA. Copleşitor? DA.”