O actriţă îndrăgită de români, în stare critică: „Moarte, aşteaptă-mă…”

Gonzalez este cunoscută pentru rolurile din telenovele precum Deseo, Trampa Infernal, Salome, Corazon Salvaje.      

RomaniaTV.net
23 mart. 2017, 07:47

Edith Gonzalez a ajuns anul trecut  pe mâna medicilor, din cauza unor dureri puternice în zona abdominală. Actriţa filma pentru noua ei telenovelă, „Eva”, iar producătorii au trimis-o de urgenţă la spital.

După câteva analize, medicii au aflat că actrița are cancer de col uterin şi, la scurt timp, au suspus-o unei intervenţii de histerectomie.

Actrita Edith Gonzales, cunoscuta publicului roman gratie telenovelei „Salome”, a devenit un model si o inspiratie pentru multi oameni.

Edith Gonzales se lupta cu cancerul. boala cu care a fost diagnosticata de ceva timp, iar frumoasa mexicana nu vrea sa se lase batuta.

De când a fost diagnosticată cu cancer de col uterin, Edith Gonzalez s-a schimbat total. Din cauza unor tratamente incisive, actrița de telenovele a rămas fără păr și este nevoită să poarte perucă.


Fermecătoarea actriţă are o mulţime de fani în toată lumea şi este foarte iubită şi în România. În 2007, pe când se filma „Inimă de ţigan”, Edith Gonzales a ajuns în ţara noastră la invitaţia postului Acasă. A acceptat să apară în câteva emisiuni de televiziune ale postului, dar şi ca invitată specială în telenovela „Inimă de ţigan”. Edith a avut atunci ocazia de a face cunoştinţă cu actorii Marin Moraru şi Gheorghe Dinică, cu care a şi filmat câteva scene din şatră.