O altă mamă disperată îşi strigă neputinţa. Poate să piardă copilul în orice clipă

Ana Maria Stancu este o mamă care poate să îşi piardă copilul în orice clipă. Dacă se va întâmpla acest lucru, ea trebuie să-și trimită copilul înapoi la tatăl condamnat pentru violenţă, în Portugalia. Totul depinde, însă, de ce vor decide magistrații de la Judecătoria Sectorului 6 din Capitală, informează România TV.

26 iul. 2016, 16:08
O altă mamă disperată îşi strigă neputinţa. Poate să piardă copilul în orice clipă

Marţi este o zi decisivă pentru Ana Maria Stancu, dar şi pentru fiul acesteia. Deşi are o sentinţă definitivă prin care trebuie să îşi trimită copilul înapoi la soţul său în Portugalia, mai are o şansă ca acest lucru să nu se întâmple.

Judecătoria Sectorului 6 ar fi trebuit să dea marţi o pronunţare într-un dosar deschis de Ana Maria Stancu prin care a cerut încredinţarea dreptului asupra copilului. Femeia doreşte ca ea să poată stabili exclusiv unde este domiciliul copilului, mai exact el să poată locui în România alături de ea.

Este procesul pe care eu l-am depus din 2014, de când am venit, pe rolul Judecătoriei Sector 6 şi sper din adâncul sufletului ca domnii judecători să dea o sentinţă favorabilă în interesul superior al minorului. Pe cei de la Protecţia Copilului i-am rugat să vină să ne asiste la executare pentru ca minorul să o suporte mai uşor şi să treacă cu uşurinţă peste aceste hopuri şi să nu se producă niciun abuz asupra sa. Profesoara lui de Engleză a iniţiat şi o petiţie „Salvati-l pe Rafael” şi rog pe toată lumea să o semneze. Am convingerea că încă sunt oameni care judecă interesul superior al minorilor în România şi care sunt pentru copii, pentru ceea ce îşi doresc, pentru ceea ce simt copii. Rafael nu vrea să se dezlipească de mine„, a spus mama micuţului, la România TV.

Citeşte şi Românca acuzată că şi-a răpit copilul i-a scris preşedintelui Iohannis. Răspunsul şefului statului o lasă fără speranţă