O cunoscută clarvăzătoare a prezis un CUTREMUR MARE în România

Maria Ghiorghiu, femeia care susţine că a prezis tragedia din clubul Colectiv dar şi atentatele din ultima perioadă vine cu un anunţ şocant. Aceasta spune că România va fi lovită de un cutremur major.

14 iun. 2016, 10:24
O cunoscută clarvăzătoare a prezis un CUTREMUR MARE în România

„În această dimineaţă, îmi dă trezirea un glas înspăimântat, care-mi striga în tâmpla dreaptă aşa: „Cutremur! Cutremur! Tremură cutremurul!” Clipa în care văd înspre Sud-Est un aragaz de bucătărie ce începuse a tremura şi el destul de tare din pricina unui cutremur intens. Din nefericire, dragii mei, vom auzi de un cutemur intens, care-si va face simţită prezenţa înspre Sud-Est”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său, potrivit România TV

Citeşte şi Femeia care a prezis incendiul din Colectiv. „Dumnezeu ne dă o şansă…”

Clarvăzătoarea a devenit celebră după ce a susţinut că a prevăzut numeroase evenimente şi că ştie chiar şi unde este ascuns trupul celebrei avocate Elodia Ghinescu.

„Am auzit un glas care a spus „Elodia Ghinescu!”. Şi văd o curte mare.  În curtea aia mare, era la ţară undeva, era o casă bătrânească, sub formă de L. O casă mică, văruită cu alb”, spunea Maria Ghiorghiu.