O cunoscută VEDETĂ la un pas să cadă din AVION după ce a pierdut o uşă în timpul zborului

Avionul cu care solistul trupei U2, Bono, a călătorit, miercuri, de la Dublin la Berlin a pierdut uşa din spate în timpul zborului, dar a aterizat în siguranţă.

13 nov. 2014, 12:41

Bono şi patru prieteni de-ai săi au călătorit, miercuri, de la Dublin, Irlanda, către Berlin, cu un avion privat, cursa fiind operată de compania Learjet, pentru a participa la o întâlnire cu ministrul german al Economiei, Gerd Müller. În timpul zborului, deasupra Germaniei, uşa de acces situată în spatele avionului s-a desprins, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi BONO riscă să rămână FĂRĂ VEDERE. Ce mărturisire ŞOCANTĂ a făcut VIDEO

Bono a fost foarte norocos, avionul s-ar fi putut prăbuşi. La circa o oră de la decolare, pasagerii au auzit un zgomot înfundat puternic venind din spatele avionului. Au fost surprinşi şi neliniştiţi o perioadă, dar avionul şi-a continuat zborul şi a aterizat la Berlin. Când a aterizat, au fost îngroziţi să afle că practic tot compartimentul din spatele avionului se detaşase complet„, a povestit un apropiat.

Bagajele pasagerilor din avion au fost pierdute în momentul în care uşa s-a desprins. Potrivit presei, Bono a fost singurul membru al trupei U2 aflat la bordul avionului, restul grupului sosind în capitala germană mai târziu, pentru a participa la decernarea premiilor Bambi International Music, joi seară.

Citeşte şi Noi specii de păianjen au primit numele lui Bono, de la U2, şi al Angelinei Jolie FOTO