O educatore din Galaţi, AGRESATĂ de tatăl unui copil pe holul grădiniţei VIDEO

Supărat ca educatoarea i-a agresat copilul, un tată a vrut să îi dea o lecţie femeii. Camerele de supraveghere de pe holul grădiniţei au surprins momentul în care bărbatul o apucă de ceafă şi o trage de păr. Acum şi femeia e anchetată după ce a recunoscut că a lovit copilul.

25 mai 2016, 20:19
O educatore din Galaţi, AGRESATĂ de tatăl unui copil pe holul grădiniţei VIDEO

În imagini se vede cum bărbatul o apucă de ceafă şi de păr pe educatoare şi îi vorbeşte nervos. Totul după ce copilul a povestit acasă că a fost agresat la grădiniţă.

„A izbucnit in plans si a spus ca l-a lovit educatoarea. L-a luat de par pe el si pe inca un baietel. Am pus mana pe codita ei de par si i-am spus ca daca ar fi sa va iau asa sa spun ca nu stiu ce sa fac si va iau de par si va dau cu capu de perete”, a spus bărbatul.

Pusă în faţa înregistrării, educatoarea a recunoscut că bărbatul a agresat-o pe motiv că l-ar fi dat pe baieţelul lui cap în cap cu un alt copil din grupă.

„A fost o usoara altercatie intre doi copii. L-am atins, nu pot sa spun ca l-am lovit. L-am prins de cap. A fost deranjat de gestul acesta ca nu vrea sa fie agresat copilul sub nicio forma”, a declarat educatoarea.

La gradinita au fost şi reprezentantii Inspectoratului Scolar Galati, dar si ai politiei, care vor face anchete in acest caz.

In ciuda incidentului, nici educatoarea şi nici părintele nu vor să sesizeze poliţia. Mai mult, copilul va ramane sub îndrumarea educatoarei până la finalizarea anului şcolar.