O elevă de la un liceu din Capitală, bătută şi jefuită de colegele mai mari

Caz șocant în Liceul Waldorf din Capitală. O tânără în vârstă de 12 ani, campioană la Taikuando, a fost bătută și jefuită de cinci colege mai mari.

22 iun. 2015, 19:09
O elevă de la un liceu din Capitală, bătută şi jefuită de colegele mai mari

Elena C., elevă în clasa a VI-a la Liceul Waldorf din Capitală, a avut un conflict verbal cu o colegă în timpul repetițiilor pentru serbarea sfârșitului de an școlar. Cea din urmă a apelat imediat la vecinele de cartier, fete în clasele VIII-a și a X-a, care au și trecut la acțiune.

Fata mea, campioană la Taikuando, a fost urmărită când ieșea de la repetiții. Agresoarele au început să o scuipe, să-i dea palme și picioare, în timp ce i-au sustras portofelul și geanta. Elena a fost salvată din ghearele acestor fete de doi bodyguarzi de la clinica medicală aflată în drumul său„, a declarat tatăl elevei bătute, potrivit click.ro.

Contactată telefonic, directoarea Liceului Waldorf, Mihaela Şerban, nu a dorit să comenteze situația și a spus că nu știe despre ce este vorba.

Bătută și jefuită Elena C., a avut parte de o surpriză din partea dirigintei clasei. „I s-a scăzut nota la purtare fără niciun motiv, în timp ce fetele din clasele superioare nu au primit nici măcar o sancțiune verbală. Contează probabil faptul că cele cinci agresoare fac parte din „elita” liceului, care cotizează mereu cu foloase materiale și atenții„, a mai spus tatăl elevei agresate.

Citeşte şi: Fotografia care demonstrează că la şcoală nu este plictisitor. Cum şi-a fotografiat un elev colega