O fată de 13 ANI a locuit câteva luni într-un AEROPORT după ce a păcălit pe toată lumea. Vezi cum s-a DEGHIZAT

O adolescentă orfană, în vârstă de 13 ani, a reuşit să locuiască două luni într-un aeroport, după ce a fugit de la părinţii săi adoptivi pentru a fi mai aproape de marea sa pasiune, avioanele. Astfel, după ce şi-a cumpărat mai multe uniforme de însoţitoare de zbor, tânăra stat în aeroport, până a fost luată de poliţie.

20 sept. 2013, 11:54

Cu toate că are doar 13 ani, Luo Siqi, o orfană din China, a reuşit să locuiască în aeroportul Guangzhou Baiyun International, din provincia Guangdong, timp de două luni, păcălind paznicii încă din luna iulie, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Colegii de clasă au fost ÎNGROZIŢI: Reacţia unui elev, după ce un profesor i-a CONFISCAT TELEFONUL FOTO

Nimeni nu a realizat că eleva locuia acolo, mai ales că era tot timpul îmbrăcată într-o uniformă de însoţitoare de zbor şi avea mereu în mână documentele unei companii aeriene. Minora a făcut rost de haine, după ce le-a comandat pe internet. Mai mult, ea şi-a luat patru schimburi de haine, unul pentru fiecare anotimp. 

Autorităţile au dus-o într-un centru de plasament, dar Luo s-a întors pe aeroport, declarând: „Sunt îndrăgostită de cer. Lăsaţi-mă să stau pe aeroport„.

Adolescenta a fost abandonată de părinţii ei biologici atunci când a fost născută, trăind de atunci în orfelinate sau la părinţi adoptivi. În prezent, ea locuieşte într-un oraş din apropierea aeroportului împreună cu vărul ei, o rudă a tatălui adoptiv care acum se află într-un centru pentru bătrâni.

Citeşte şi Nu o să îţi vină să crezi unde a supravieţuit 15 zile o femeie, înainte să fie găsită: Mi-e foame! Mi-e foame!

Iubesc cerul albastru şi mereu mi-am dorit să zbor. Făcând asta, sunt puţin mai aproape de visul meu. Mi-am cumpărat patru costume odată, pentru toate cele patru anotimpuri„, a declarat fata care a reuşit să ducă de nas un aeroport întreg.