O femeie a fost închisă într-o celulă cu 40 de bărbaţi. E incredibil ce a urmat

Arestată în aeroportul din Miami, imediat ce a coborât din avion, pentru o acuzaţie veche de trafic de droguri -acuzaţie care a fost restrasă- Fior Pichardo de Veloz a fost condusă la închisoare.

22 mai 2017, 13:41

Din păcate, zelul unei asistente a considerat-o pe femeie -căsătorită şi mama a trei copii- ca având „caracteristici masculine non tradiţionale” şi Veloz a fost condusă într-o celulă cu 40 de bărbaţi. Femeia a fost hărţuită sexual şi ameninţată de deţinuţi pe parcursul celor 10 ore petrecute acolo, avocatul său spunând că teama de a folosi toaleta aflată într-un spaţiu deschis clienta sa a fost forţată să urineze pe ea.

Citeşte şi Droguri descoperite de poliţişti într-o geantă uitată în tren

Pentru Fior Pichardo de Veloz umilinţele nu s-au oprit aici, pentru că gardienii i-au cerut să meargă într-o celulă goală şi să se dezbrace, aceştia făcând poze aparatului său genital, scrie NYDN.

Acum femeia de 54 de ani-fost oficial guvernamental în Republica Dominicană- cere explicaţii statului american şi 5 milioane de dolari, explicând că suferă de anxietate după experienţa din arest.

Ea călătorea în SUA pentru naşterea celui de-al treilea nepot al său.