O femeie de 84 de ani vrea să divorţeze deoarece se simte neîmplinită sexual

O femeie de 84 de ani din sudul provinciei Campania, Italia, vrea să divorţeze de soţul ei, în vârstă de 88 de ani, motivând că nu este împlinită sexual.

06 oct. 2015, 19:00
O femeie de 84 de ani vrea să divorţeze deoarece se simte neîmplinită sexual

Femeia, o fostă profesoară, este văduvă după două căsătorii şi trăieşte acum cu al treilea soţ, un fost bancher. Deşi bărbaţii din sudul Italiei sunt renumiţi pentru vitalitatea lor la vârste înaintate, femeia susţine că a fost dezamăgită de performanţele în pat ale celui de-al treilea soţ, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Sclav pe plantaţie: Un român a murit de EPUIZARE în serele unui italian. Patronul l-a dus acasă, nu la spital

Ea i-a spus avocatului că face sex doar de două ori pe lună cu soţul ei şi că acest lucru este inacceptabil. Avocatul i-a sugerat iniţial că poate ar trebui să găsească o nouă activitate care să înlocuiască sexul – poate una mai potrivită pentru vârsta ei -, dar femeia nici nu a vrut să audă.

Nu înţeleg de ce trebuie să renunţ la plăcerile carnale„, a spus ea.

În final, femeia a recunoscut că prin această cerere de divorţ a încercat să îl convingă, mai degrabă, pe soţul ei să ia Viagra, însă fără succes. Soţul a refuzat, invocând probleme cardiace. Însă pensionara a luat şi mai rău foc: „Prostii! Ai doar palpitaţii din când în când„.

Citeşte şi Li s-a dus vestea în toată Italia: Doi români, prinşi cu SALAM furat în CHILOŢI VIDEO