O femeie din Craiova, păcălită de escroci cu 28.000 de euro prin metoda accidentul

Zeci de oameni cad în continuare în plasele escrocilor. O femeie din Craiova era să piardă 28.000 de euro prin metoda accidentul. Femeii i s-a spus că fiica ei a avut un accident şi, de disperare, a pus banii într-o pungă şi i-a trimis cu un taxi celui care se presupunea că ar trebui să o ajute, informează România TV. În timp ce taxiul era în drum spre Bucureşti, femeia şi-a dat seama că a fost înşelată şi a alertat poliţia.

30 sept. 2014, 07:53
O femeie din Craiova, păcălită de escroci cu 28.000 de euro prin metoda accidentul

Escrocii aflaseră că femeia dispune de o sumă importantă de bani obţinută în urma unei vânzări imobiliare. Au sunat-o şi i-au spus că fiica ei a suferit un accident de circulaţie şi că trebuie să fie transportată în Germania pentru a suferi o intervenţie chirurgicală.

Citeşte şi O nouă metodă de ÎNŞELĂCIUNE prin telefon. Cum a fost păcălită o pensionară de 62 de ani

Escrocii i-au cerut femeii să trimită 28.000 de euro la Bucureşti prin intermediul unui taximetrist. Speriată, femeia a luat toţi banii, i-a pus într-o pungă de plastic şi a mers în staţia de taxi. I-a cerut unui taximetrist să ducă pachetul în Capitală.

Ulterior, femeia a luat legătura cu fiica sa şi a aflat că a căzut în plasa unor escroci. A sunat imediat la poliţie, iar oamenii legii l-au identificat pe taximetrist şi l-au chemat la secţie. În felul acesta, femeia şi-a recuperat toţi banii. Poliţiştii încearcă acum să îl identifice pe cel care i-a întins această capcană.

Citeşte şi MINOR înşelat prin METODA ACCIDENTUL: A virat 12.000 de lei într-un cont crezând că vorbeşte cu tatăl său