O navă fluvială cu 146 de pasageri la bord a deschis sezonul de croaziere în Portul Constanţa

Sezonul de croaziere în Portul Constanţa a fost deschis, vineri, după ce nava fluvială de pasageri "River Adagio", cu 146 de pasageri la bord, a sosit în terminalul de pasageri, aceasta urmând să rămână aici până duminică, atunci când va pleca spre Bulgaria.

24 mart. 2017, 19:24
O navă fluvială cu 146 de pasageri la bord a deschis sezonul de croaziere în Portul Constanţa

Vineri, a acostat la terminalul de pasageri al portului Constanţa nava fluvială „River Adagio”, sub pavilion Malta, potrivit reprezentanţilor Administraţiei Porturilor Maritime Constanţa.

Într-un interval de 48 de ore, cei 146 de pasageri de diverse naţionalităţi vor avea prilejul să facă excursii în zonă. Sâmbătă, ei vor pleca spre Bucureşti, unde se încheie această călătorie, iar alţi 149 de turişti sunt aşteptaţi să se îmbarce sâmbătă la bordul navei „River Adagio”.

Următoarea destinaţie a navei este portul Ruse din Bulgaria.

Nava fluvială de pasageri „River Adagio” are programate cinci escale în terminalul de pasageri al portului Constanţa în acest sezon.

În acest an, în terminalul de pasageri sunt aşteptate să sosească 21 de nave, sezonul de croaziere urmând să se încheie în luna noiembrie.

Citeşte şi Exerciţiu militar româno-francez pe Marea Neagră