O nouă BĂTAIE în politică. Niculae Bădălău, acuzat că l-a lovit pe liberalul Anton Marin la o nuntă: Este un om violent

Încă o bătaie care implică lideri importanţi de pe scena politică. Protagoniştii, de această dată, au fost al doilea om din PSD, Niculae Bădălau, şi liberalul Marin Anton. Totul s-a întâmplat la o nuntă care a avut loc sâmbătă seara. Conflictul s-a încheiat cu o plângere şi un dosar penal.

17 sept. 2017, 09:11
O nouă BĂTAIE în politică. Niculae Bădălău, acuzat că l-a lovit pe liberalul Anton Marin la o nuntă: Este un om violent

Niculae Bădălău, preşedintele executiv al PSD, este acuzat de liberalul Anton Marin că l-ar fi lovit, sâmbătă seara, când cei doi ar fi participat la o nuntă. IPJ Giurgiu a deschis un dosar penal, cauza urmând a fi preluată de la Parchetul General.

Avem o sesizare a unei persoane de 57 ani din Grădinari, judeţul Giurgiu, care reclamă că a fost agresat în cadrul unui eveniment privat de un alt bărbat. Avem dosar pentru loviri şi alte violenţe si ameninţare. Cauza urmează să fie preluată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ)„, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cornel Vasilache, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu.

Nu mă aşteptam la aşa o violenţă. Noi avem o dispută politică, eu mi-am permis să atrag atenţia despre activitatea domnului Bădălău, al cărui interes este buzunarul propriu. Face niste ilegalităţi în Giurgiu. Erau martori, inclusiv în declaraţia pe care am dat-o la poliţie. Eu abia sosisem la nuntă, am ieşit să vedem fetiţele şi acolo s-a întâmplat. A durat un minut, maxim două. Mama miresei poate relata ce s-a întâmplat. Erau finii şi primarul din Colibaţi. A văzut tot, poate nu are curaj. Minte cu neruşinare, m-a jignit şi m-a ameninţat. Plus că m-a lovit. Eu nu am avut nici un fel de reacţie. Nu a fost un dialog, ci un monolog. S-a explimat violent. Dosarul există în cercetare. Este certificatul medical şi urmează cercetarea la care vor veni şi martori. Vor veni, au văzut mulţi. Este un om violent„, a spus, la România TV, Anton Marin.

La rândul său, Niculae Bădălău a precizat că a fost doar un schimb de replici.

Varianta mea este simplă. Detest violenţa. Aseară am avut un dialog şi un schimb de replici. Nu vreau să fac parte din aceste discuţii. Discuţiile politice trebuie să fie altele, nu de cancan„, a precizat, la România TV, preşedintele executiv al PSD.

VEZI şi Bătaia dintre Mirel Palada şi Mihai Goţiu, în platoul B1TV. FILMUL COMPLET, VIDEO

Deputatul PNL Marin Anton a declarat că preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, alături de care a participat sâmbătă seara la o nuntă, l-a înjurat, ameninţat şi l-a lovit „cu un pod de palmă peste gură”.

Nu ştiu de la ce a pornit, nu ştiu ce a avut cu mine. Eu nu am zis nimic. Totul a durat trei minute. Eram la nuntă, s-a repezit la mine, m-a înjurat de măicuţa mea, m-a ameninţat şi a culminat venind la noi şi mi-a dat un pumn, aşa, un pod de palmă în gură„, a declarat, pentru MEDIAFAX, Marin Anton.

El a mai spus că, în momentul în care a ajuns la nuntă, Niculae Bădălău se afla deja la eveniment.

M-a înjurat, a vorbit multe şi nevrute… Nu ştiu dacă era beat sau nu, pentru că eu abia ajunsesem la nuntă şi nu apucasem să beau nicio gură de apă„, a mai spus Marin Anton.

Scene incredibile au fost surprinse şi în timpul pauzei publicitare din timpul unei emisiuni de la postul B1TV, moderată de Nadia Ciurlin. După ce în timpul primei părți a emisiunii s-au contract puternic, în pauza publicitară, Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, l-a bătut pe senatorul USR Mihai Goțiu.

Citeşte şi Scene incredibile într-un studio de televiziune: Mirel Palada l-a lovit cu pumnii şi picioarele pe senatorul Mihai Goţiu