O nouă despărţire neaşteptată în SHOWBIZ: „Ne-am despărţit din telefon”

Frumoasa blondă a făcut anunțul în cadrul unei emisiuni televizate, unde a explicat și modivele care au dus la separarea celor doi amorezi.

23 nov. 2016, 15:08
O nouă despărţire neaşteptată în SHOWBIZ: „Ne-am despărţit din telefon”

Marco și Flore au fosrmat unul dintre cele mai mediatizate cupluri ale showbizului românesc în ultimele lui. Deși cei doi se aflau la distanță, băiatul fiind stabilit la Londra, povestea de dragoste dintre cei doi a rezistat luni întregi, iar declarațiile celor doi ne făceau să credem că totul se va termina cu o căsătorie.  

Numai că datele problemei s-au schimbat în urmă cu puține ore, când blonda a recunoscut răspicat că totul s-a sfârșit: „(…) Nu merge o relaţie la distanţă. Nu, nu ne-am văzut de ziua mea, dar a fost chiar foarte bine. (…) M-am despărţit de el prin telefon. (…) Mama are probleme cu inima şi a făcut tensiune mare, a făcut 22. Timp de trei săptămâni am stat cu ea la Braşov, i-au schimbat tratamentul, pe care îl avea de mult timp. Am mai stat şi cu căţeluşul meu care a fost muşcat de un maidanez şi acum se recuperează (…)”, a declarat Flore Salalidis în cadrul emisiunii „Agentul VIP”.