O nouă ediţie a Târgului gastro-cultural Ozosep, în acest weekend în Piaţa Amzei

Ediția a XII-a a Târgului gastro-cultural Ozosep are loc, în weekend, în Piața Amzei din Capitală, unde producătorii tradiționali vor prezenta publicului delicatese precum brânzeturi sau pâine de casă.

11 iun. 2016, 07:00
O nouă ediţie a Târgului gastro-cultural Ozosep, în acest weekend în Piaţa Amzei

Vizitatorii sunt invitați să guste gulașul după o rețetă din Lupeni (Harghita), pregătit în ceaun uriaș la fața locului, dar și langoșul fierbinte cu brânză și smântână deasupra și cu un strop de usturoi.

Totodată, aceștia vor găsi, la Ozosep, pateu de bibilică întins pe pâine crocantă de casă, specialități de brânzeturi artizanale, din lapte pur din munții Harghita, preparate din carne, dulcețuri și siropuri naturale, multe sortimente de miere bună, preparate din păstrăv, prăjituri, ceaiuri, sucuri naturale, turtă dulce, o selecție de pălincă, dar și cosmetice naturale, produse artizanale, articole din piele.

Copiii sunt așteptați la un atelier de creație în aer liber, organizat de Mycreativeplace, între orele 11,00 — 13,00 în ambele zile.

Potrivit Agerpres, sâmbătă, de la ora 14,00, târgul găzduiește un concert live al trupei One More Minute, iar în ambele zile vizitatorii vor auzi muzica mixată special pentru eveniment de către DJ Buff.

Târgul Ozosep este organizat de Asociația Economiștilor Maghiari din România, filiala București, în parteneriat cu Camera Agricolă a Județului Harghita, cu sprijinul Primăriei sectorului 1.