O nouă METODĂ de FURT. Cum a rămas un bărbat fără maşină

O țeapă autentic românească l-a lăsat pe un bucureștean fără autoturism. Încântat că reușește să vândă mașina, omul nu și-a dat seama că este victima unei noi metode de furt, iar presupusul cumpărător a fugit cu autoturismul, informează România TV.

09 iun. 2016, 09:10
O nouă METODĂ de FURT. Cum a rămas un bărbat fără maşină

Suspectul, un bărbat în vârstă de 36 de ani, a reuşit să îl înşele pe vânzătorul unui autoturism printr-o metodă autentică. L-a oprit pe acesta în trafic, pretinzând că vrea să cumpere maşina, a făcut un test drive, a decis că va achiziţiona autoturismul, doar că nu avea suficienţi bani asupra sa. A intrat cu vânzătorul într-o cafenea, acolo unde au făcut un contract de vântzare-cumpărare scris de mână, iar la un moment dat a ieşit cu cheile autoturismului în afara localului, susţinând că soţia a venit cu restul de bani.

Evident că s-a făcut nevăzut. A avut asupra sa şi cheile maşinii, dar şi contractul de vânzare-cumpărare, aşa că după alte două zile a vândut maşina către o a treia persoană.

Poliţiştii bucureşteni au reuşit să îl prindă pe suspect. Împreună cu el au recuperat maşina şi au predat-o celui păgubit.

Poliţiştii îl cercetează penal pe bărbat pentru furt, dar şi pentru condus fără permis, deoarece carnetul său de conducere era anulat din anul 2012.

Citeşte şi Escrocherie în numele unor medici de la Spitalul Judeţean Timişoara. Iată cum erau înşelaţi bolnavii