O oaie a fătat o creatură jumătate om, jumătate monstru. Localnicii susţin că arătarea a fost trimisă de Diavol FOTO

Din motive bizare, oamenii sunt foarte interesaţi de lucrurile ciudate. Chiar dacă ele sunt dezgustătoare, insistăm să le privim, tocmai pentru că sunt neobişnuite.

23 iun. 2017, 06:56

O astfel de anomalie s-a petrecut în Africa de Sud, iar bizareria a devenit virală. Locuitorii din Lady Free, din Provincia de Est, au fost terificaţi când oaia unui sătean a adus pe lume un monstru ce aducea mai degrabă cu un om deformat, decât cu un miel.

Cei care trăiesc în satul unde a fost fătat mielul pretind că monstrul este o combinație de bestialitate și vrăjitorie. Dr. Lubabalo Mrwebi, şeful Serviciului Veterinar din Africa de Sud are o explicaţie mai ştiinţifică. „Putem confirma că nu sunt fotografii trucate. Un miel născut săptămâna aceasta dintr-o oaie, în Lady Free, a suferit deformări severe şi seamănă cu o formă umană. Acesta nu este totuşi un om. Este un miel fătat de o oaie care a fost afectată într-un stadiu incipient al sarcinii cu o febră a Văii Riftului (RVF)„, a spus acesta. „Trebuie subliniat că o oaie are 28 de oerechi de cromozomi, iar un om are 23 de perechi, ceea ce spulberă mitul că ar fi fost vorba de o împreunare între oaie şi om„,a mai subliniat el.

În momentul când mielul a fost conceput, decembrie 2016-ianuarie 2017, în zona Văii Riftului au fost precipitaţii abundente, care au determinat apariţia de ţânţari purtători ai virusului RVF. Bătrânii din zonă sunt însă convinşi că monstrula fost trimis de diavol.