O pisică, parte a familiei Filarmonicii Oltenia

Iubeşte muzica, nu lipseşte niciodată de la repetiţii iar Filarmonica este căminul ei. Nu vorbim despre o artistă, ci despre o pisică ce a devenit de câţiva ani parte a familiei Filarmonicii Oltenia.

24 feb. 2015, 15:20
O pisică, parte a familiei Filarmonicii Oltenia

În urmă cu trei ani, Ţuţi a început să-şi facă apariţia la Filarmonica din Craiova. Artiştii au îndrăgit-o şi au adoptat-o. Iar acum, pisica a devenit pentru ei, o adevărată sursă de inspiraţie. Se plimbă graţios prin încăpere şi dă din coadă în ritmul muticii până adoarme.

„Este foarte interesata de muzica, îi place să participe atât la repetiţiile corului cât şi cele ale orchestrei”, a spus o tânără.

Reprezentanţii Filarmonicii spun că setea de muzică clasică a felinei este atât de mare încât insistă să participe şi la concerte.

„La concertul Eminescu cand era domnul Boroghina si recita in timpul concertului, a uitat uşa deschisă, a intrat efectiv si s-a asezat in mijlocul scenei si statea si privea catre public. Se aseaza in instrumente mai ales in cele de percutie, intra in toba mare, iese , este efectiv ca la ea acasa”, a spus o artistă a Filarmonicii.

Reprezentanţii Filarmonicii spun că se gândesc să-i amenajeze pisicii un loc special în clădire şi nu concep să se despartă de ea.

Vezi şi: De ce torc pisicile? Pun pariu că nu ştii răspunsul