O poliţistă din Bucureşti, agresată sexual pe stradă. Agresorul a fost reţinut

Un tânăr care a agresat sexual o poliţistă din Bucureşti a fost reţinut şi apoi pus în libertate de procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 6, susţin surse judiciare citate de news.ro.

RomaniaTV.net
18 ian. 2018, 12:35
O poliţistă din Bucureşti, agresată sexual pe stradă. Agresorul a fost reţinut

UPDATE: Un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost reţinut după ce ar fi agresat sexual o tânără, faptă comisă pe o stradă din sectorul 6, anunţă Poliţia Capitalei.

„Pe baza semnalmentelor comunicate de persoana vătămată, în scurt timp, agenţi de ordine şi siguranţă publică ai subunităţii de poliţie menţionate au identificat un bărbat în vârstă de 20 de ani, pe care l-au condus la audieri. Concomitent, s-a efectuat cercetarea la faţa locului, fiind identificate şi camere de supraveghere video pe traseul urmat de persoana vătămată”, se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, remis joi Mediafax.

Bărbatul a fost reţinut pentru agresiune sexuală, cercetările fiind continuate de către Secţia 25 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Agresorul, un tânăr de 20 de ani din localitatea ilfoveană Domneşti, a urmărit-o pe femeie printre blocuri, până într-o zonă mai puţin circulată, unde s-a repezit la ea, a atins-o în zonele intime, după care a fugit. Femeia era în ţinută civilă.

Incidentul a avut loc în data de 16 ianuarie, în jurul orei 16:00. Bărbatul a fost prins în aceeaşi zi, după semnalmente. El a fost reţinut pentru 24 de ore, dar procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 6 l-au pus în libertate.

„Pe baza semnalmentelor comunicate de persoana vătămată, în scurt timp, agenţi de ordine şi siguranţă publică ai subunităţii de poliţie menţionate au identificat un bărbat în vârstă de 20 de ani, pe care l-au condus la audieri”, a informat Poliţia Capitalei.

Concomitent, s-a efectuat cercetarea la faţa locului, fiind identificate şi camere de supraveghere video pe traseul urmat de persoana vătămată.

„Bărbatul în cauză a fost reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, iar cercetările sunt continuate de către Secţia 25 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6”, se precizează într-un  comunicat de presă al DGPMB.